Politiet efterlyser lokal helt: Fandt mand i livsfare

21/02/2024

Nicolai O. Haugsted

Foto: Shutterstock
To unge mænd er blevet anholdt. Nu efterlyser politiet forbipasserende, der slog alarm.

Mest læste i dag

√ėstjyllands Politi har foretaget et gennembrud i efterforskningen af et brutalt overfald, der efterlod en 19-√•rig mand i kritisk tilstand.

Overfaldet, der fandt sted p√• et stisystem ved Paderuphus i Randers S√ė sidste onsdag omkring kl. 17.00, har rystet lokalsamfundet.

Det skriver B.T.

To 18-√•rige m√¶nd blev tirsdag eftermiddag anholdt, hvilket markerer et afg√łrende skridt i opklaringen af denne chokerende h√¶ndelse. De mist√¶nkte skal onsdag fremstilles i grundlovsforh√łr ved Retten i Randers, hvor det forventes, at politiet vil anmode om deres varet√¶gtsf√¶ngsling.

Den unge mand, offeret for overfaldet, blev fundet af en forbipasserende hundelufter og hastet til hospitalet, hvor det blev fastslået, at han var i overhængende livsfare.

Dette alvorlige overfald har ikke kun efterladt offeret og hans familie i en fortvivlende situation, men ogs√• udl√łst en b√łlge af bekymring i lokalomr√•det. √ėstjyllands Politi anerkender den hurtige indsats fra den forbipasserende, der fandt offeret, og appellerer nu til offentligheden om hj√¶lp til at samle yderligere information.

Politiet er især interesseret i at tale med den mandlige hundelufter, som gjorde den vitale opdagelse, samt andre, der måtte have været i området og set noget mistænkeligt. Borgere med information opfordres til at kontakte politiet på 114.

Anbefalet til dig