Politiet efterlyser lokal helt: Fandt mand i livsfare

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
To unge mænd er blevet anholdt. Nu efterlyser politiet forbipasserende, der slog alarm.

Lige nu læser andre også

Østjyllands Politi har foretaget et gennembrud i efterforskningen af et brutalt overfald, der efterlod en 19-årig mand i kritisk tilstand.

Overfaldet, der fandt sted på et stisystem ved Paderuphus i Randers SØ sidste onsdag omkring kl. 17.00, har rystet lokalsamfundet.

Det skriver B.T.

To 18-årige mænd blev tirsdag eftermiddag anholdt, hvilket markerer et afgørende skridt i opklaringen af denne chokerende hændelse. De mistænkte skal onsdag fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Randers, hvor det forventes, at politiet vil anmode om deres varetægtsfængsling.

Den unge mand, offeret for overfaldet, blev fundet af en forbipasserende hundelufter og hastet til hospitalet, hvor det blev fastslået, at han var i overhængende livsfare.

Dette alvorlige overfald har ikke kun efterladt offeret og hans familie i en fortvivlende situation, men også udløst en bølge af bekymring i lokalområdet. Østjyllands Politi anerkender den hurtige indsats fra den forbipasserende, der fandt offeret, og appellerer nu til offentligheden om hjælp til at samle yderligere information.

Politiet er især interesseret i at tale med den mandlige hundelufter, som gjorde den vitale opdagelse, samt andre, der måtte have været i området og set noget mistænkeligt. Borgere med information opfordres til at kontakte politiet på 114.

Anbefalet til dig