Politiet efterlyser stadig Nanna - ikke set siden den 17. januar

Af: Mie M.B

|

19/01/2024

Foto: Shutterstock/Politi
Foto: Shutterstock/Politi
Den 40-årige kvinde er nu efterlyst på 2. dagen

Mest læste i dag

Sydøstjyllands Politi fortsætter eftersøgningen af den 40-årige kvinde, Nanna fra Vejle, der sidst blev set den 17. januar. Vagtchef Torben Møller bekræfter, at politiet stadig søger efter hende og udsendte en pressemeddelelse torsdag eftermiddag for at efterlyse information fra offentligheden. Det skriver Horsens Folkeblad.

I pressemeddelelsen beskriver politiet Nanna som iført lyse jeans, hvide sko, en laksefarvet striktrøje, en sort uldlignende frakke, der når til knæene, og en grå striktrøje. Hun kan muligvis have en stor blå plasticpose fra Jysk med sig. Yderligere angiver politiet, at hun er 167 cm høj og vejer omkring 48 til 50 kilo.

Torsdag aften meddelte vagtchef Rune Nielsen, at politiet havde modtaget flere henvendelser, især fra Københavnsområdet, som de undersøger nærmere. Selvom hun sidst blev set i Vejle og muligvis kunne være på vej mod Horsens, udelukker politiet ikke andre mulige steder, og de opfordrer fortsat offentligheden til at dele oplysninger, der kan bidrage til at finde Nanna.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig