Politiet efterlyser stadig Nanna - ikke set siden den 17. januar

Af: Mie M.B

|

19/01/2024

Foto: Shutterstock/Politi
Foto: Shutterstock/Politi
Den 40-årige kvinde er nu efterlyst på 2. dagen

Mest læste i dag

Sydøstjyllands Politi fortsætter eftersøgningen af den 40-årige kvinde, Nanna fra Vejle, der sidst blev set den 17. januar. Vagtchef Torben Møller bekræfter, at politiet stadig søger efter hende og udsendte en pressemeddelelse torsdag eftermiddag for at efterlyse information fra offentligheden. Det skriver Horsens Folkeblad.

I pressemeddelelsen beskriver politiet Nanna som iført lyse jeans, hvide sko, en laksefarvet striktrøje, en sort uldlignende frakke, der når til knæene, og en grå striktrøje. Hun kan muligvis have en stor blå plasticpose fra Jysk med sig. Yderligere angiver politiet, at hun er 167 cm høj og vejer omkring 48 til 50 kilo.

Torsdag aften meddelte vagtchef Rune Nielsen, at politiet havde modtaget flere henvendelser, især fra Københavnsområdet, som de undersøger nærmere. Selvom hun sidst blev set i Vejle og muligvis kunne være på vej mod Horsens, udelukker politiet ikke andre mulige steder, og de opfordrer fortsat offentligheden til at dele oplysninger, der kan bidrage til at finde Nanna.

Anbefalet til dig