Politiet kommer med ny opdatering i Filippa-sagen

15/04/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Presse-fotos.dk
Politiet er netop kommet med en opdatering i Filippa-sagen.

Mest læste i dag

Der er desværre fortsat ikke nogen spor af den 13-årige Filippa, der forsvandt omkring klokken 11.30 ved byen Kirkerup.

I jagten på at finde den forsvundne pige, har politiet hele dagen bedt folk om at kontakte dem, hvis de havde nogle informationer eller video, der kunne være til politiets interesse.

For små to timer siden meldte politiet ud, at de havde fået omkring 300 henvendelser, og nu melder politiet selv ud, at de også har sikret sig videomateriale, som de nu skal kigge igennem hele natten.

"Politiet har sikret en stribe videooptagelser fra borgere i sagen om forsvundne 13-årige Filippa. Nu bliver det set igennem hen over natten. Har du kørt i området - Kirkerup/Sørbymagle/Fuglebjerg i dag og har set noget eller har dashcam i bilen - så ring 114" lyder det fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Opererer med flere mulige scenarier

I skrivende stund er der fortsat ingen der ved, hvor den 13-årige Filippa befinder sig, eller hvad der kan være sket. Politiet har heller ikke slået noget fast endnu, og for en times tid siden meddelte de, at de opererer med flere forskellige scenarier.

"Som det er nu, opererer vi med flere mulige scenarier, men vi har ikke noget, hvor vi kan sige, vi ved definitivt, hvad der sket. Så vi holder alle muligheder åbne," fortæller politiinspektør, Kim Kliver til TV2.

Sådan kan du kende Filippa

Politiet har udsendt et signalement på Filippa, og det lyder sådan her:

Filippa er 13 år gammel og hun er en 172 centimeter høj pige, hun er spinkel af bygning og så var hun iført et blåt joggingsæt, da hun sidst blev set. Siden signalementet blev udsendt, er det blevet opdateret til, at hun har mellemblond hår.

Herunder kan du se et billede af Filippa fra sin konfirmation.

Hvis du har informationer eller skulle opdage noget mistænkeligt, så kontakt politiet på 114.