Politiet kommer med opdatering på Filippa-sagen efter natten

16/04/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Presse-fotos.dk
Der er desværre fortsat intet spor efter den 13-årige pige.

Mest læste i dag

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har arbejdet intenst hele natten for at finde den forsvundne Filippa på 13 år.

Her har de kigget mange videoer og henvendelser igennem i håbet på, at de derved kunne nærme sig den 13-årige pige, der har været efterlyst siden lørdag eftermiddag.

Sådan skriver politikreds på det sociale medie Twitter tidligt søndag morgen.

Filippa forsvandt lørdag, da hun var i færd med at dele aviser ud. Avisruten, hun var på, foregik i Kirkerup mellem Sørbymagle og Fuglebjerg.

Filippa beskrives som 172 centimeter høj, spinkel af bygning og med langt lyst hår. Hun var desuden iklædt blåt joggingtøj. Sådan beskrev politiet hende på Twitter.

Politiet har yderligere opfordret borgere i nærområderne til at holde skarpt øje, når de færdes udenfor, og samtidig har de yderligere bedt alle borgerne i nærområdet tjekke deres videoovervågning.

Politiet forklarer på Twitter, at de vil bruge søndagen på fortsat at lede efter Filippa med hunde, mens de også vil indsamle tekniske spor.

Politikredsen oplyste omkring midnat til B.T., at andre politikredse og kriminalteknikere også bidrager med en hjælpende hånd i eftersøgningen. Derudover var der lørdag aften endda en helikopter over området, hvor den 13-årige pige forsvandt.

Sådan kan du kende Filippa

Politiet har udsendt et signalement på Filippa, og det lyder sådan her:

Filippa er 13 år gammel og hun er en 172 centimeter høj pige, hun er spinkel af bygning og så var hun iført et blåt joggingsæt, da hun sidst blev set. Siden signalementet blev udsendt, er det blevet opdateret til, at hun har mellemblond hår.

Herunder kan du se et billede af Filippa fra sin konfirmation.

Har du oplysninger, så kontakt omgående politiet på 114.