Politiet kommer med opdatering i sagen om den 13-årige pige efter natten

16/04/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Presse-fotos.dk
Der er desværre fortsat intet spor efter den 13-årige pige.

Mest læste i dag

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har arbejdet intenst hele natten for at finde den forsvundne pige på 13 år.

Her har de kigget mange videoer og henvendelser igennem i håbet på, at de derved kunne nærme sig den 13-årige pige, der har været efterlyst siden lørdag eftermiddag.

Sådan skriver politikreds på det sociale medie Twitter tidligt søndag morgen.

Pigen forsvandt lørdag, da hun var i færd med at dele aviser ud. Avisruten, hun var på, foregik i Kirkerup mellem Sørbymagle og Fuglebjerg.

Hun beskrives som 172 centimeter høj, spinkel af bygning og med langt lyst hår. Hun var desuden iklædt blåt joggingtøj. Sådan beskrev politiet hende på Twitter.

Politiet har yderligere opfordret borgere i nærområderne til at holde skarpt øje, når de færdes udenfor, og samtidig har de yderligere bedt alle borgerne i nærområdet tjekke deres videoovervågning.

Politiet forklarer på Twitter, at de vil bruge søndagen på fortsat at lede efter den 13-årige med hunde, mens de også vil indsamle tekniske spor.

Politikredsen oplyste omkring midnat til B.T., at andre politikredse og kriminalteknikere også bidrager med en hjælpende hånd i eftersøgningen. Derudover var der lørdag aften endda en helikopter over området, hvor den 13-årige pige forsvandt.

Har du oplysninger, så kontakt omgående politiet på 114.

Anbefalet til dig