Populær fastfood-kæde vil åbne deres første restaurant i Danmark

Af: Lucas Andreas

|

06/09/2024

Nyheder
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Danskerne kan se frem til det populære burger-koncept, der har taget verden med storm.

Lige nu læser andre også

Til dem, der er godt kendte på fastfood-markedet er der nok særligt én kæde, man håber på, vil komme til Danmark.

Og det ønske ser ud til at blive opfyldt meget snart.

Der er her tale om den amerikanske burgerkæde "Five Guys", der er kendt som det ypperste inden for fastfood-burgere.

Den amerikanske kæde er klar til at udvide til det skandinaviske marked, og Danmark er snart på listen over deres nye destinationer.

Det skriver Godare.

Efter succesen i USA og deres etablering i 24 andre lande, har kæden nu rettet sit fokus mod Norden. Den første restaurant i regionen åbner i Sverige i begyndelsen af 2025, og alt tyder på, at Danmark bliver det næste marked for kæden.

I Stockholm vil "Five Guys" slå dørene op centralt i byen ved Sergels plads.

Med sine 470 kvadratmeter vil den svenske restaurant tilbyde de velkendte burgere lavet af friske råvarer, som er blevet et kendetegn for kæden.

Mens den svenske åbning allerede har vakt stor opmærksomhed, kan burgerelskere i Danmark se frem til, at "Five Guys" også planlægger at indtage det danske marked.

Efter Sverige vil Danmark sandsynligvis være næste skridt i kædens skandinaviske ekspansion. Den præcise placering af den første danske restaurant er endnu ikke offentliggjort, men det forventes, at den vil ligge i København.

Restaurantkæden har taget verden med storm for deres Fastfood-koncept.

Deres menukort er relativt simpelt, men giver kunderne mulighed for at tilpasse deres burgere med et bredt udvalg af toppings, hvilket giver stor fleksibilitet og variation.

Alt kød tilberedes frisk, og de bruger ikke frysere i deres restauranter, hvilket sikrer, at både burgerne og deres berømte pommes frites altid er lavet af friske råvarer.

Det ser nu ud til, at Danmark snart kan få glæde af den populære amerikanske burgeroplevelse, der har taget verden med storm.

Anbefalet til dig