Populær restaurantkæde vender tilbage til Danmark efter 15 år

Af: Lucas Andreas

|

26/07/2024

Nyheder
Her kommer restauranten til at ligge. Foto: Google Maps.
Her kommer restauranten til at ligge. Foto: Google Maps.
Det er på 15-året for deres seneste butiks lukning, at de nu annoncerer et comeback.

Lige nu læser andre også

I sidste ende viste det sig, at det for 15 år siden ikke var et farvel, men i stedet et "på gensyn", da verdens største pizzakæde lukkede sin sidste butik i Danmark.

Nu er der genfundet lyst og mod til en butiksåbning i Danmark, og den kommer meget snart.

Pizzaentusiaster i Danmark kan se frem til en stor genåbning, når Pizza Hut atter vil åbne en butik i Danmark.

Restaurantkæden vil etablere sig i Dominos' tidligere lokaler på Falkoner Allé 47 på Frederiksberg i København. Adressen er blevet udset som den nye base for kæden.

Det skriver KøbenhavnLiv.

Skiltningen ved lokalerne afslører, at åbningen vil ske snart, selvom en præcis dato endnu ikke er offentliggjort. Genoplivningsprojektet er et tydeligt signal om Pizza Huts intentioner om at genvinde sin plads i det danske marked.

Tilbagetrækningen fra det danske markede i 2009 var dog heller ikke ensbetydende med, at det var en kæde i krise. Tværtimod har kæden været i eksplosiv vækst siden 2009.

Ved slutningen af 2023 havde kæden 13.273 restauranter fordelt over 82 lande.

Det amerikanske firma Yum Brands, der ejer Pizza Hut, står også bag andre store kædebrands som KFC og Taco Bell.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig