Populært TV 2-program vender tilbage

Af: Thea Andersen

|

18/10/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu er der kun to dage til, at det populære TV 2-program vender tilbage.

Lige nu læser andre også

Det er efterhånden et stykke tid siden, at der har været sendt en sæson af tv-programmet 'Helt Sort', men det har der været en helt særlig grund til.

Komikeren Melvin Kakooza, der er i spidsen for tv-programmet, blev nemlig akut syg, da han skulle opereres for en tumor i hjernen.

Sidenhen er det unge multitalent kommet sig, og han har i den seneste tid været på tur rundt i det danske kongerige for at optage til en ny sæson af det populære program, hvor Melvin tager rundt til specielle steder og arrangementer i Danmark og forsøger at blive klog på dem.

Det er Melvin Kakooza selv, der på Instagram oplyser, at 'Helt Sort' har premiere på en ny sæson på torsdag klokken 20.00 på TV 2. Det skriver Dagens.dk.

"En ny sæson af Helt Sort har premiere på torsdag kl 20.00 på Tv2. Det bliver på dansk! Hvilket jeg personligt er virkelig glad for (sprogligt)," skriver Melvin i sit opslag, hvor der er en komisk video med af Melvin, der sidder med sin humørfyldte mor Carolyne.

Stormester vender også tilbage

Det er ikke kun 'Helt Sort' med Melvin i spidsen, der vender tilbage snart.

Også det populære underholdningsprogram 'Stormester' vil snart få premiere. Programmet, hvor 'Vild med Dans'-værten Martin Johannes Larsen deltager i, vil blive sendt fredag den 4. november.

Anbefalet til dig