Populært Tv-program vender tilbage: Dennis Knudsen og Janni Ree diskuteres

Af: Liva H.

|

07/10/2024

Et program fyldt med afsløringer.

Lige nu læser andre også

Seerne kan godt begynde at glæde sig, for snart vender et velkendt og populært program tilbage på skærmen.

Denne gang byder programmet på masser af drama, sjove øjeblikke og personlige afsløringer fra nogle af Danmarks største kendisser, der åbner dørene til deres hjem og deler både deres kulinariske evner og livshistorier.

Forbered dig på uforglemmelige middage, hvor værtskab, underholdning og god mad er i fokus.

Det skriver HER & NU.

Den nye sæson af Til middag hos er tilbage, og hver uge inviterer fire kendte danskere os med hjem til en dyst, hvor de på skift forsøger at skabe den mest uforglemmelige middag. Ikke kun maden, men også underholdningen og værtskabet tæller i konkurrencen, hvor præmien på 10.000 kroner går til et velgørende formål. Seerne bliver inviteret med ind i de kendtes stuer, hvor vi får lov til at komme helt tæt på både deres madlavningsevner og deres livshistorier.

Fyldt med personlige afsløringer

I den kommende sæson kan vi blandt andet komme hjem til Linse Kessler, som i sin lejlighed på Bryggen åbner op for, hvordan hun lever for blot 161 kroner om dagen. Det er en mere personlig side af tv-personligheden, der bliver afsløret, når hun inviterer sine gæster indenfor.

En anden kendis, Sinan Türkmen fra Paradise Hotel, lyver om maden, men er i stedet ærlig omkring et voldeligt overfald, han blev udsat for. Frisøren Dennis Knudsen tager seerne med ind i sin luksusvilla i Korsør og fortæller åbenhjertigt om sit livs største fejltagelse – en fadæse på Molslinjen, som stadig hjemsøger ham.

Filmproducent Peter Aalbæk Jensen byder på en middag bestående af hjemmedyrket mad på sin gård på Sydsjælland. Dog tager samtalen en drejning, da gæsterne udfordrer ham med en ophedet debat, hvor han må forsvare sin rolle som formand for en omdiskuteret sammenslutning.

Der er også masser af personlige historier fra gæster som Jackie Navarro, der åbner op om sin fejde med Janni Ree, som har ført til en politianmeldelse for æreskrænkelser. Vivi Bach, kendt fra Paradise Hotel, viser en mere sårbar side, når hun taler åbent om et selvmordsforsøg.

Den nye sæson af Til middag hos får premiere den 28. oktober, og der er ingen tvivl om, at der er masser af drama, grin og rørende øjeblikke i vente.

Anbefalet til dig