Putins datter er rejst til Tyskland: Får 'vampyrbehandling' og ansigtsløft

25/5/22 12:19

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Katerina Tikhonova er angiveligt fløjet til Tyskland, for at få lavet den kontroversielle behandling mod rynker.

Putins datter er rejst til Tyskland for en række ansigtsløftende skønhedsbehandlinger.

35-årige Katerina Tikhonova er angiveligt fløjet til Tyskland regelmæssigt for de kontroversielle skønhedsbehandlinger, der tager en patients eget blod og derefter sprøjter det tilbage i huden for at behandle rynker.

Processen er ikke billig, den koster typisk omkring 30.000 danske kroner, og er ikke den eneste forkælelse, som datteren har fået.

Katerina Tikhonova har tilsyneladende også investeret i Botox og få fillers i sit ansigt, der skal behandle rynker.

Hendes far siges også at være fan. Det skriver DailyStar.

Katerina Tikhonova har angiveligt gennemgået en 'vampyrløftningsprocedure'. Blod tages fra patienter, behandles og injiceres igen for at bekæmpe rynker.

"Putins datter skulle betale omkring 30.000 for hvert besøg. Men prisen er ikke lige så vigtig som det faktum at NATO nu har Putins biomateriale og DNA... det er skræmmende at tænke på, hvad de kan gøre med det," lød det i en kommentar fra Anti-krigs Telegram-kanal Utro Fevralya.

Efter at Katerina Tikhonova blev skilt fra sin 'oligarkmand' Kirill Schamalow, rejste hun mellem 2017 og 2019 regelmæssigt til München, og tilbragte op til syv måneder i byen.

Nu er hun angiveligt i et forhold med den tidligere direktør for den bayerske statsballet, Igor Zelensky.

Katerina Tikhonova – som droppede efternavnet Putin og i stedet tog navnet på sin mormor side – blev i april sat på den internationale sanktionsliste på grund af sin fars invasion af Ukraine.

Det har dog ikke forhindret hende i at få lavet lidt skønhedsbehandlinger nu og da.