Rema 1000 deler smart trick: De færreste kunder kender det

Nyheder
Foto: Shutterstock
Kender du tricket?

Mest læste i dag

Rema 1000 har en høj stjerne hos mange danskere.

Den norske dagligvarebutik har buldret på det seneste, og de har tilsyneladende ikke tænkt sig at stoppe lige foreløbigt.

I og med at deres tilstedeværelse i det danske land udvides, så er der også flere og flere danskere, der begynder at aflægge deres butikker et visit.

De nye - og sikkert også flere af de ældre - Rema 1000-kunder kender dog ikke til et særligt trick, som kan være guld værd, når der skal handles ind hos kæden.

I en nylig video på Facebook fortæller medarbejderen, Simone, om det smarte trick, der vil gøre indkøbsturen meget længere.

For at udføre tricket skal du blot have downloadet Rema 1000's egen app.

"For eksempel hjemme hos mig, der har jeg en papdatter, som lider af cøliaki, som gør, at hun ikke må spise gluten. Så inde på Rema 1000-appen kan man for eksempel trykke på denne knap i midten (viser knappen i videoen, red.) og gå ind under det, der hedder glutenfri", siger kundeservice-medarbejderen og fortsætter:

"Så kan man se alle de forskellige varer, Rema 1000 har under kolonial, som er glutenfri. Det gør det hele lidt nemmere og lidt mere overskueligt", udtaler hun.

I Rema 1000-appen kan du sortere varerne ud fra en række forskellige certificeringer og kategorier såsom:

  • "Fuldkornsmærket"

  • "Nøglehulsmærket"

  • "Glutenfri"

Du kan se en video med det lille trick i videoen herunder.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig