Rema 1000 deler trist meddelelse: Efter 9 år siger de farvel

Af: Liva H.

|

09/08/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Tak for alt!

Lige nu læser andre også

Rema 1000 har her til morgen delt en trist meddelelse på Facebook.

Rema 1000 Skovby har nemlig måtte sige farvel til Jonas, en trofast medarbejder der haft sin faglige gang i butikken de sidste 9 år.

"Souschef Jonas HP startede som ung service medarbejder, senere hen lukkeansvarlig over 18 år, elev uddannelsen til salgsassistent også herefter souschef og snart gennemført vores interne købmands uddannelsen i Rema1000." skriver Købmand, Morten Rasmussen.

Jonas har altså vært en loyal medarbejder helt ind til knoglerne og derfor gør det ondt at måtte sige farvel.

Dog kan Rema 1000 Skovby glæde og ved at Jonas stadig bliver i "familien" I opslaget fortæller de at han for at forfølge drømmen om at have sin egen Rema 1000, har valgt at rive teltpløkkerne op og flytter til Sjælland sammen med sin kæreste. Her vil han starte i en butik i kæden.

Rema 1000 i Skovby er dog stolte af at have haft Jonas i alle de år og sender ham afsted med ønsket om alt det bedste.

"Butikken og Jeg vil komme til at savne ham rigtig meget og tak er nogle gange bare et fattigt ord.
Tak for alt Jonas og held og lykke dit nye sted og med dine nye udfordringer" skriver Morten Rasmussen, købmand, slutteligt i opslaget.

Selvom opslaget kun er en time gammelt, så er det tydeligt at Jonas HP har gjort det godt. Kærligheden og lykønskningen for fremtiden vælter ind og over 100 personer har allerede synes godt om opslaget og flere har skrevet en kommentar til opslaget. Blandt andet skriver en bruger: Ej Jonas hvor kommer vi til at savne dig. Men et nyt kapitel i dit liv starter nu og vi ønsker dig god vind ovre på øen Hvor er de heldige med at få så god en medarbejder( altid hjælpsom, altid godt humør, faglig mega dygtig)..."

Se opslaget nedenfor

Anbefalet til dig