Rema 1000 laver landsdækkende tiltag: Nu bliver det noget helt andet

Af: Lucas Andreas

|

11/07/2024

Nyheder
Foto: Google Street View
Rema 1000 deler nyheden på deres Facebook-side.

Lige nu læser andre også

Der er ikke nogen tvivl om, at Rema 1000 har en høj stjerne hos utallige danskere.

Med mere end 400 butikker i Danmark er den norske supermarkedskæde til stede over hele landet.

Hvis du er blandt dem, der indimellem lægger vejen forbi Rema 1000, så bør du være klar over, at de snart indfører et nyt tiltag.

"Vi har lavet et nyt samarbejde med SmartRetur og taget deres plastikpalle i brug."

Sådan starter Rema 1000 Danmark deres opslag på Facebook, som du kan se i bunden af artiklen, hvor de fortæller om deres nye tiltag:

"Den nye aftale betyder, at 50.000 plastpaller i de kommende måneder bliver rullet ud til vores butikker over hele landet, og at de fremadrettet skal cirkulere mellem vores lager og butikkerne.

De nye paller har flere fordele - blandt andet længere levetid sammenlignet med træpaller. Derudover er de lettere at håndtere, da de vejer ti kilo mindre end træpaller, og plastpallerne er altid ens uden søm og skidt, hvilket gør dem optimale til automatiserede anlæg," Skriver Rema 1000, hvorefter logistikdirektør Nicolaj Boysen knytter en kommentar til samarbejdet.

"Vi ser altid på, hvor vi kan tage de rigtige valg i forhold til den agenda, vi gerne vil omkring den grønne omstilling. Med plastpallerne kan vi reducere vores CO2-udledning på et overset område, og derfor er det for os et helt naturligt valg. Vi håber, løsningen finder opbakning i resten af branchen, da plastpaller simpelthen er en bedre løsning end træpaller for både klima og drift" siger vores logistikdirektøren.

Kritiske kommentarer

Kommentarerne til opslaget om det nye tiltag synes at dreje sig om det samme; mængden af mikroplast i pallerne.

En bruger skriver: "Jeg ved ikke, om jeg synes det er så smart taget i betragtning af, hvor mange problematikker der er med mikroplastik - faktisk bare plastik i det hele taget, for vi skal jo helst producere mindre af det, ikke mere. ..."

Der er dog en særlig gruppe, der synes godt om det nye tiltag, og det er medarbejderne.

I kommentarfeltet takker flere ansatte nemlig virksomheden for, at de indfører plastikpaller der er lettere end de normale Europaller, der vejer 22-25 kilo afhængigt af fugtighed.

Rema 1000 har i kommentarsporet ikke vendt tilbage på henvendelserne vedrørende mikroplast, men har i stedet skrevet en kommentar hvor de lover at svare på eventuelle spørgsmål hurtigst muligt.

Anbefalet til dig