Rikke Gøransson deler fantastisk nyhed: Er blevet mor

Af: Liva H.

|

25/07/2024

Nyheder
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Stort tillykke til den nybagte familie på tre.

Lige nu læser andre også

Rikke Gøransson har længe været en højt elsket tv skikkelse gennem sin mangeårige værtsrolle på "Paradise Hotel". Men i øjeblikket er det ikke værtsrollen, der er i fokus for værtinden - det er i stedet den sprudlende kærlighed i privatlivet.

Tidligere kunne hun også afsløre den glædelige nyhed at hun venter barn med sin forlovede, Bruno. I takt med at spændingen steg, voksede maven og nu er det endelig sket.

Rikke er blevet mor og den lille pige, Rio kommet til verden.

"Danset til verden, d. 01.07.2024. Rio Da Conceicao Gøransson. Øjne så store som tekopper, hår så sort som Ibenholt og hud så fin fra flere verdenshjørner. Vi er lykkelige sammen. Glæder os til at møde jer i den virkelige verden", skriver Rikke i et opslag på Instagram.

Vi i redaktionen ønsker Rikke og Bruno stort tillykke med deres lille pige.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig