Sæsonstart for Jonas Vingegaard lige om hjørnet: Disse udfordringer skal han forberede sig på

Af: Mie M.B

|

19/01/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Særligt ét forhold bliver svært at arbejde rundt om i den kommende sæson

Lige nu læser andre også

Med godt en måned til sæsonstart er den danske Visma-Lease a Bike-rytter, Jonas Vingegaard, ved at gøre klar til at tackle udfordringerne på landevejene. Han indleder sæsonen i Spanien med Gran Camino, der strækker sig over fire etaper. Det skriver Ekstra Bladet.

Sportsdirektør Frans Maassen fra det hollandske hold er optimistisk og roser Vingegaards præstation under træningslejren i Spanien, hvor holdet har arbejdet sammen forud for den kommende sæson. Vingegaard, der sidste år imponerede med sin indsats, er fast besluttet på at gøre det godt igen i år, især med fokus på Tour de France.

"Jonas har haft et fantastisk år, så vi forventer igen meget af ham. Han er en af favoritterne til Touren. Vi håber at gøre det igen, men det bliver selvfølgelig ikke let med Pogacar, Evenepoel og Roglic," udtaler Maassen.

Vingegaards største konkurrent bliver Tadej Pogacar, men det bliver også en ny udfordring at konkurrere mod eks-holdkammeraten Primoz Roglic.

"Det bliver mærkeligt, da han var en af os. Nu er han en af vores store modstandere, så det bliver ikke nemt, men vi ser frem til det," tilføjer Maassen.

Holdet har forberedt sig nøje, og nye ansigter som Matteo Jorgenson og den unge Cian Uijtdebroeks er klar til at støtte Vingegaard i Gran Camino og Baskerlandet Rundt.

"Cian er meget motiveret. Vingegaard skal køre med ham i Gran Camino og Baskerlandet Rundt. Matteo forventer vi også meget af. Jonas vil være glad for især de to, og så har vi også nogle unge fyre, som kommer fra vores udviklingshold og gør det rigtig godt," afslutter Maassen.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig