Sara Lygum skal være med i ny sæson af populært program: "Jeg lover at gøre mit bedste"

Af: Liva H.

|

30/08/2024

Nyheder
Foto: Sara Lygum i 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Foto: Bo Christensen/TV 2
Foto: Sara Lygum i 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Foto: Bo Christensen/TV 2
Det bliver spændende at Sara Lygum i 'helt nye omgivelser'.

Lige nu læser andre også

For nylig blev det offentliggjort, hvem de nye par i Vild med Dans 2024 er, og blandt dem var det nemt at spotte den skarpe ejendomsmægler og tv-vært Sara Lygum, kendt fra programmet "3xBeliggenhed". Hun skal nemlig danse sammen med Damien Czarnecki.

På Instagram deler Sara Lygum selv sine tanker om den spændende nyhed og sætter nogle ord på sine forventninger til den kommende sæson.

På sin Instagram har Sara Lygum delt et billede fra Vild med Dans, hvor hun fortæller om sine tanker og følelser omkring at skulle være med i det populære TV2-program.

"Jeg har aldrig før gået i høje hæle eller lært et dansetrin. Men nu lukker jeg øjnene og forsøger at gøre det hele på samme tid. Mine børn sagde: 'Mor, gør det, hvad er det værste, der kan ske?' - så jeg har smidt livrem og seler, droppet freestyle og bare tæer for en stund. For at hylde dem og deres mod på livet. Tak til verdens bedste heppekor: mine 5 gode unger og mit livs kærlighed. Jeg lover at gøre mit bedste," skriver Sara og fortsætter: "Jeg optager gerne mange flere i heppekoret – jeg får brug for det. Jeg håber, I vil se med, skraldgrine, smile og nyde fredagene sammen med os."

Foto: TV 2

Udover det spændende Vild med Dans-kapitel har det tilsyneladende været en travl sommer for Sara. Hun er nemlig også blevet gift med sin Jonas, hvilket hun også har delt glæden over med sine følgere. Det ser ud til, at 2024 bliver et begivenhedsrigt år for Sara Lygum, både på dansegulvet og i privatlivet.

Du kan besøge Sara Lygums instagram her

Anbefalet til dig