Se billedet: Mathilde Gøhler slikker sol - topløs på stranden

18/04/2023

Nicolai Haugsted

Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
Den danske skønhed ønsker solkys i hendes ferie

Mest læste i dag

Mens vi herhjemme fortsat venter på sommerens varme rammer landet, valgte  modellen Mathilde Gøhler at forlade det danske forår, for i stedet at nyde det azurblå vand og de høje temperaturer på Maldiverne.

I denne forbindelse har hun tilsyneladende ment, at hendes mange følgere hjemme i Danmark (og i resten af verden) ikke skulle snydes for et pikant billede. Det har fået hende til at dele et topløst billede, der kommer fra en tur på stranden.

Mathilde Gøhler er kendt som model, men også for at have været i et forhold med tidligere 'X Factor'-dommer Remee.

Selvom kærlighed mellem det celebre par brast i sommeren 2022, er kærligheden ikke helt slut for den unge model. Hun har nemlig kastet den over sin nye kæreste Silas Ystrøm, som hun havde med på sin rejse til Maldiverne.

Parret havde derfor rig mulighed for at nyde hinanden, mens de også kunne glæde sig over vejret, som var markant bedre end her i Danmark.

Fra den skønne badeferie valgte Mathilde Gøhler også at dele et billede på Instagram, hvor hun er helt topløs.

Den smukke model, som er mor til to piger, sidder i vandkanten med ryggen til, mens hun smiler til kameraet.

Fra den skønne badeferie har hun også valgt at dele et billede på det sociale medie Instagram, hvor hun er helt topløs. Bikinitoppen har hun - som nævnt - droppet, hvilket måske skyldes hendes ønske om en jævn kulør.

Hendes nye kæreste er forretningsmand, men er ikke kendt i offentligheden, som det er tilfældet for hendes tidligere partner, Remee.