Sebastian Bull afslører: Særlig tatovering til minde om sin barndomsby

Af: Liva H.

|

19/09/2024

Nyheder
Foto: Britta Pedersen/AP/Ritzau Scanpix
Foto: Britta Pedersen/AP/Ritzau Scanpix
Nogle gemmer billeder eller små minder fra deres barndom, men Sebastian har valgt en helt anden måde at mindes barndomsbyen.

Lige nu læser andre også

I podcasten 'Bare mellem os' åbner den 28-årige skuespiller Sebastian Bull op om sin barndom og den følelse af isolation, der fulgte med at vokse op i et miljø, hvor penge og status dominerede.

Det er ellers et liv, som mange umiddelbart ville drømme om, men for Sebastian var det en helt anden virkelighed.

Trods de luksuriøse omgivelser i Hellerup følte han sig ofte udenfor og i konflikt med de værdier, der prægede området.

Det skriver Ekstra Bladet.

Følte sig ikke tilpas

"Jeg følte mig som en fremmed i min egen by. Som om jeg var en turist i Hellerup," fortæller Sebastian Bull i podcasten.

Han beskriver et miljø, hvor konkurrencen om at have de største huse og dyreste biler skabte en afstand mellem mennesker, og hvor der var mindre fokus på ægte relationer og mere på overfladisk succes.

I de velhavende kvarterer, ofte omtalt som "Whiskybæltet," oplevede Sebastian en hverdag, hvor materielle ting fyldte meget, og hvor han savnede nærvær og dybere samtaler.

Følte sig ensom og forkert

Han beskriver i podcasten, hvordan han som barn ofte følte sig udenfor, både socialt og følelsesmæssigt, fordi det miljø, han var en del af, ikke matchede hans egne værdier og behov og det gjorde det svært at vokse op i. Ifølge Sebastian er det dog ikke kun et problem der var der i hans opvækst, men noget der stadig præger området.

"Der er for få samtaler, som virkelig betyder noget. Men jeg er begyndt at vende tilbage og forsøger at finde min egen måde at være der på," forklarer han, og understreger, at det har taget lang tid at nå dertil.

Selvom han har gjort en indsats for at genfinde en form for tilknytning til sin barndomsby, har processen været langsom og præget af en indre konflikt. Sebastian Bull indrømmer, at han stadig ikke føler sig helt hjemme, når han besøger Hellerup, men at han langsomt begynder at acceptere det sted, han kommer fra – på sine egne betingelser.

Særlig tatovering som minde om sin barndomsby

Som en humoristisk markering af sit forhold til Hellerup har han valgt at få tatoveret byens navn lige over lænden.

"Nu har jeg fået skrevet 'Hellerup' over røven. Så kan de altid se, hvor jeg kommer fra, når jeg går på stranden," fortæller han grinende i podcasten.

Sebastian Bulls rejse mod at finde sig selv og føle sig til rette i det miljø, han er vokset op i, er stadig i gang. Hans historie viser, at selv blandt rigdom og luksus kan følelsen af at høre til være svær at finde, hvis ikke man er i et miljø, der giver plads til ægte relationer og nærvær.

Anbefalet til dig