Seks personer anholdt: Knivstikkeri i supermarked

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det 22-årige offer var i livsfare efter angrebet

Mest læste i dag

Seks unge mænd er onsdag blevet anholdt, i sagen der omhandler et knivangreb på en 22-årig mand i et supermarked, skriver Ekstra Bladet.

Angrebet fandt sted den 27. Januar på Nørrebro i København.

Knivofferet var i livsfare efter angrebet, og de seks mænd er sidenhen blevet sigtet drabsforsøg.

Anholdelserne er en del af en større efterforskning af adskillige knivstikkerier, der ifølge politiet har rødder i et opgør mellem grupperinger på Nørrebro og Københavns Nordvestkvarter.

De anholdte mænd er mellem 16 og 20 år gamle, hvor fire af dem i forvejen sidder varetægtsfængslet for lignende sager “med relation til stridighederne mellem de to grupperinger”.

- Det er en meget grov sag, og det tyder på, at gerningsmændene er gået målrettet efter den 22-årige. Samtidig blev en helt tilfældig borger også alvorligt såret, og det siger noget om, hvor voldsparate de her gerningsmænd har været, fortæller Knud Hvass, vicepolitiinspektør hos Københavns Politi, i en pressemeddelelse.

Opdateres…

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig