Shell med flot tilbud på benzin og diesel: Gælder på samtlige af deres tankstationer

Nyheder
Foto: Privat
Tilbuddet gælder kun i dag.

Mest læste i dag

Hvis du alligevel skal tanke i dag, så bør du nok rulle forbi en Shell for at få bilen fyldt op.

Shell kører nemlig en helt særlig kampagne, som kun gælder i dag, den 7. juni, mellem klokken 12.00 og klokken 17.00.

Hos kæden har de en helt særlig kraftfuld benzin og diesel, som de kalder Shell V-Power 100, og den har de valgt at sænke prisen på i en periode på fem timer.

Shell skriver følgende om kampagnen:

"Der (i dag, red.) kan du nemlig tanke Shell V-Power 100 benzin og diesel til fuldstændig samme pris, som den almindelige benzin og diesel mellem klokken 12 og 17" lyder det i beskeden fra Shell, som lige følger op:

"Og oveni får du selvfølgelig din sædvanlige rabat på 30 øre pr. liter brændstof på alle stationer,"

Foto: Shell

Hvad er Shell V-Power 100?

Shell V-Power 100 er en speciel type benzin, som du kan bruge til at fylde din bil op, ligesom når du tanker almindelig benzin eller diesel. Den har nogle særlige egenskaber, som gør den bedre end almindeligt brændstof.

  1. Højere oktantal (100): Det betyder, at benzinen kan klare mere tryk i motoren, hvilket gør, at din bil kører mere jævnt og effektivt. Almindelig benzin har normalt et oktantal på 95 eller 98.

  2. Bedre ydeevne: Shell V-Power 100 er designet til at gøre motoren i din bil stærkere og hurtigere, især hvis du har en bil med en kraftig motor.

  3. Renser motoren: Denne benzin indeholder specielle stoffer, der hjælper med at fjerne snavs og aflejringer i motoren, så den holder sig ren og fungerer bedre i længere tid.

  4. Beskytter motoren: Shell V-Power 100 hjælper også med at beskytte motoren mod slid og rust, hvilket kan forlenge levetiden på motoren.

Ved at tanke deres V-Power brændstof, vil du altså kunne opleve:

  • Bedre kørsel: Din bil kan køre mere jævnt og med bedre acceleration.

  • Motorpleje: Holder din motor ren og beskyttet.

  • Ydeevne: Især godt for biler med kraftige motorer, som har brug for mere power.

Tilbuddet er kortvarrigt, så det kræver, at du har tid til at tanke din bil mellem 12 og 17.00 i dag, fredag den 7. juni.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig