Shell med vildt tilbud på benzin og diesel: Her sælges det til 9,99 kroner literen

Nyheder
Foto: Shutterstock
Shell sætter prisen helt i bund.

Lige nu læser andre også

Et par måneder efter åbningen af den nye Shell Express-tankstation på Kalundborgvej i Holbæk er datoen nu sat for den varslede åbningsfest med billigt brændstof.

Fredag den 6. september dykker prisen på al diesel og benzin til bare 9,99 kroner literen i tre timer, når et hold tankpassere rykker ind i tidsrummet klokken 14.00-17.00.

Bilister i Holbæk og omegn kan se frem til en god besparelse på Shell-brændstof, når den nye tankstation ved REMA 1000 på Kalundborgvej 198 inviterer til åbningsfest fredag den 6. september.

I tidsrummet mellem klokken 14.00 og 17.00 dykker prisen på en liter benzin eller diesel nemlig til bare 9,99 kroner.

Sådan skriver Shell i en pressemeddelelse, som Nyheder24 har modtaget.

Dermed lander prisen for en liter benzin for en stund under en rund tikrone. Og det er første gang siden 2020, hvor den officielle listepris for benzin i Danmark kortvarigt var under ti kroner.

Traditionen tro er der udsigt til travlhed og tæt trafik, når Shell-tankstationerne markerer festlige lejligheder med billigt brændstof.

Derfor vil et erfarent hold af tankpassere også klar til at hjælpe bilisterne godt på vej, når det fredag den 6. september går løs i Holbæk. Det forklarer Søren Møller Maretti, der er direktør for mobilitet i DCC Energi, som står bag Shell-netværket i Danmark.

”Billigt brændstof er fortsat noget, der tiltrækker rigtig mange bilister, og ofte holder folk i kø flere timer i forvejen, når vi inviterer til fejringer på en af vores tankstationer. Derfor er det også vigtigt, at vi har gode folk på plads, der kan hjælpe med optankning, dele gaveposer ud og snakke med kunderne,” siger han og tilføjer:

”For at sikre, at vi påvirker trafikken på Kalundborgvej så lidt som muligt på dagen, etablerer vi i dagens anledning en separat indkørsel til vores tankanlæg fra Kalundborgvej. Derfor bliver det kun muligt at køre ind fra øst – altså inde fra Holbæk. Vi låner også lidt af parkeringspladsen fra vores gode nabo REMA 1000 for at håndtere den forventede lange kø, der gerne bygger sig op i timerne op til, at det går løs”. 

Ud over at sælge både Shell V-Power og Shell FuelSave brændstof til kun 9,99 kroner literen, vil der også være gaveposer med lidt lækkerier fra REMA-købmanden og Ferrari-legetøjsbiler. 

Af sikkerhedshensyn sælges brændstof kun til bilens tank. Påfyldning af dunke, mobile tanke og andre beholdere vil ikke være muligt.

Anbefalet til dig