Siger tak for nu: Aftenshowet bliver skiftet ud

Siden 2015 har Ulla Essendrop været vært på Aftenshowet på DR og sideløbende haft andre værtsopgaver ved for eksempel Danmarksindsamlingen, Året der gik og Eurovision. Nu er det hos DR Nyheder, at den dygtige vært får lov til at udfolde sig. Foto: DR / Martin Juul.

Nu deler tv-vært Ulla Essendrop en stor nyhed.

Nu går der ikke længe, for Ulla Essendrop ikke længere vil være at finde som vært på Aftenshowet på DR1. 

Det betyder dog ikke, at hun ikke længere vil være at finde på skærmen - for det hun skam. Nu bliver det dog på et lidt andet tidspunkt på dagen, at seerne får glæde af den populære vært.

Det deler hun nu med sine knap 18.000 følgere på det sociale medie Instagram.

Læs også

Her er X Factor-deltagernes chancer for at vinde eller ryge hjem i aften

"Jobnyt: Efter påske sætter jeg Aftenshowet på pause, og tager et stint hos de gode folk på @drnyheder, hvor der venter spændende opgaver. Først skal jeg vænne mig til at stå op før hanegal, så jeg kan være frisk, opdateret og klar til at byde seerne velkommen til dagens første TVAvis på @dr1tv," skriver hun.

Ulla Essendrop er ikke kun kendt fra sin rolle som vært på Aftenshowet hos DR, hun har også været vært på programmer som Danmarksindsamlingen, Året der gik og Eurovision. Og nu vil hun altså være at finde, hos DR Nyheder.

Vil blive savnet 

Kommentarerne er allerede strømmet ind til den populære værts opslag - og der er ingen tvivl om, at hun vil blive savnet på Aftenshowet.

"Du bliver savnet på Aftenshowet," lydet det i en kommentar, blandt et hav af lykønskninger.

Dog er det udelukkende positiv respons der kommer i den Ullas retning.

"Det glæder vi os til," lyder det.

"Det er ligemeget hvor du arbejder, så er du fantastisk dygtig," lyder det også.

På tre timer har opslaget allerede modtaget knap 1000 likes og kommentarerne med "held og lykke" og lykønskinger, strømmer i skrivende stund ind i kommentarfeltet.

Læs også

LIGE NU: Mandag genåbner mere af Danmark