Silas Holst afslører nyt job

Af: Thea Andersen

|

29/06/2023

Nyheder
Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix
Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix
Silas Holst er flyvende over nyt job.

Lige nu læser andre også

Som musicalstjerne har man meget at se til, og det gælder også for landets måske største af slagsen. Alligevel er der stadig plads i kalenderen, når telefonen pludselig ringer og en ny jobmulighed byder sig.

I hvert fald kunne Silas Holst ikke andet end at råbe "JA TAK!!!", da han for lidt over en måned siden et opkald, hvor han blev tilbudt et nyt job, afslørede den 40-årige danser, skuespiller og musicalstjerne på Facebook.

"En af de dage, hvor telefonen ringer med så vilde job nyheder at ens hjerne lige står stille et sekund, inden man derefter RÅBER “JA TAK!!!”. Føler mig sgu ret heldig fra tid til anden. Stay tuned, people" lød det i opslaget, som du kan se herunder.

Nu kan han så endelig afsløre, hvad det nye arbejde går ud på.

"For noget tid siden lavede jeg et opslag om vilde nyheder, der var gået i opfyldelse. I dag må det siges højt!! Jeg er blevet spurgt, om jeg vil spille med i Cirkusrevyen 2024 - øhhhh, JA TAK!! KÆMPE JA TAK!!! Er flyvende!!!! Og glæder mig helt sindssygt!!", skriver Silas Holst i et opslag på Instagram.

I kommentarfeltet er det allerede væltet ind med lykønskninger.

"Kæmpe tillykke! Hvis nogen skal erstatte Lisbeth Dahl, så er det jo oplagt at se mod dig. To alen af et stykke, jo," skriver “Go' Morgen Danmark”-værten Steen Langeberg til opslaget.

"Kæmpe tillykke Silas," skriver skuespillerinden Sofie Lassen-Kahlke, der blev blev landskendt efter sin rolle i "Anja & Viktor"-filmene.

Silas Holst, der er gift med Nicolai Schwartz Holst, er far til børnene Maggie My og Bob Jones, som han har sammen med sin eksmand, skuespiller Johannes Nymark, og veninden Louise Mahnkopf.

Anbefalet til dig