Silas Holst efter Anne Laxholms exit i Vild med dans: "Jeg ville elske at sidde bag det dommerbord"

Af: Liva H.

|

24/07/2024

Nyheder
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Hvis der skulle opstå nogen tvivl om hvem der skal have Anne Laxholms plads, så er der én der meget gerne vil have den.

Lige nu læser andre også

For nylig meddelte Anne Laxholm, at hun har valgt at takke 'nej tak' til at være dommer i 'Vild med dans' fremadrettet. Hun er kommet frem til, at det er på tide, at hun trækker sig, og at der "kommer nye kræfter til".

Denne besked har berørt flere, heriblandt Silas Holst, der har været professionel danser i programmet siden 2008 og har deltaget i alt ni sæsoner. Han udtaler, at Anne altid har repræsenteret det klassiske indslag i programmet, traditionerne og det fine: "Det er dejligt, at dommerne repræsenterer en bred vifte af det klassiske og det nye og moderne. Så hun vil da blive savnet," lyder det fra programmets mangeårige danser, Silas.

Dog er der ingen tvivl om, at hendes plads ikke skal stå tom længe, da der er en, der meget gerne vil have den.

Det skriver B.T.

"Jeg ville elske at sidde bag det dommerbord. Hvis de ringer og spørger, ville jeg da gøre alt for, at det kunne passe ind i kalenderen," indrømmer Silas Holst.

Tilbage i april meldte han ud, at han stoppede sin professionelle dansekarriere, men man skal helt tilbage til 2021, hvor han også stoppede i 'Vild med dans' som danser, samtidig med Britt Bendixen. Siden da har han ikke haft noget med TV2-programmet at gøre. Det endelige farvel til dansekarrieren skyldtes dog, at hans krop var ved at sige stop.

Allerede dengang gik der rygter om, at Silas Holst muligvis skulle være den nye bag dommerbordet, men det var Britt Bendixen ikke helt enig i. Hun mente nemlig, at han var alt for ung, og at der skulle gå et par år endnu.

Nu er der dog gået et par år, og det lader til, at Silas er ved at blive lidt utålmodig. Har TV 2 en plads bag dommerbordet, skal de derfor endelig ikke holde sig tilbage. Silas sidder klar ved telefonen.

Anbefalet til dig