Silas Holst træffer drastisk beslutning: Vinker farvel

27/11/20 08:15

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Daniel Stjerne/TV2
Nu giver den populære danser den endnu et skud.

Måske viser anden gang sig at være lykkens gang for den folkekære danser og skuespiller Silas Holst. Han har nemlig netop sat familiehjemmet i Husum i København til salg igen efter en kort pause fra boligmarkedet. Nu håber han at vinke farvel til villaen og finde et nyt sted at kalde hjem. 

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Villaen - som han bor i og ejer sammen med sin eksmand Johannes Nymark og moderen til deres børn Louise Mahnkopf - har med returen til markedet også fået sig en ny pris:

Denne gang er det 186 kvadratmeter store murstenshus med seks værelser til salg for 5.750.000 kroner; et nedslag på 45.000 kroner fra sidste udbudspris.

Trekløveret købte i sin tid 30’er villaen i den københavnske bydel af Holsts kollega og Vild med Dans-dommeren Britt Bendix tilbage i 2014 for lige præcis tre millioner kroner.

Og dermed er det altså måske snart farvel til seks år i nabolaget, der af mæglerbutikken Home Brønshøj, der står for salget, beskrives som et rigtigt familiekvarter.

Københavns billigste boligområde

Den nye udbudspris på danse-stjernes villa betyder, at du skal slippe lige knap 31.000 kroner for hver kvadratmeter - hvilket ifølge tal fra Boliga.dk er en del under gennemsnittet for villaerne udbudt til salg i Københavns Kommune.

Lige nu skal køberne nemlig forberede sig på i gennemsnit at give over 51.600 kroner for en villakvadratmeter i hovedstadskommunen. Det er næsten 7,75 millioner kroner for et familiehus på 150 kvadratmeter.

Men postnummeret Brønshøj, hvor multikunstnerens adresse ligger, er også Københavns billigste boligområde: Her ligger den gennemsnitlige kvadratmeterpris på udbudte villaer i øjeblikket på omkring 44.000 kroner - hvilket er omkring 6,6 millioner kroner for en 150 kvadratmeter stor villa.

som den nye mægler Home Brønshøj beskriver som et rigtigt familiekvarter -

Det betyder også, at de fremtidige købere af Silas Holst hus kan glæde sig over at spare en del på kvadratmeterprisen i et allerede “billigt” boligområde i hovedstaden.

Se Silas Holst familievilla her