Skal du med på 'airfryer-trenden'?: Her kan du købe den til halv pris

Af: Liva H.

|

01/08/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Du sparer over 1000 kroner

Lige nu læser andre også

Airfryeren er blevet et populært redskab i mange hjem de seneste år, og det er der gode grunde til. Denne alsidige køkkenmaskine kan nemlig tilberede alt fra søde kager til sprøde pommes frites med markant mindre fedt end traditionelle tilberedningsmetoder. Det bedste af det hele? Du behøver ikke være en erfaren kok for at få gode resultater, da airfryeren klarer det meste af arbejdet og sikrer perfekte måltider hver gang.

Prisen kan dog være en ulempe. Med et bredt udvalg af airfryere på markedet i forskellige størrelser og prisklasser kan det være en fordel for både enlige, par og større familier at investere i en større model, der kan tilberede mere mad ad gangen. Det er dog de større modeller der ofte er dyrere og kan derfor fraholde en fra at købe den. Men hvis du overvejer at investere i en airfryer, så er det nu du skal slå til.

Lige nu har Skousen nemlig et attraktivt tilbud, hvor du kan spare 55% og den kan alt hvad du behøver.

Den er nemlig sat ned fra 1.999 kroner til bare 899 kroner. Du spare altså 1.100 kroner,

Du kan nemlig købe den populære airfryer, Emerio Smart Fryer, der er en fantastisk løsning for alle, der gerne vil spise sundere uden at give afkald på hurtige og velsmagende måltider. Med en kapacitet på 8,6 liter, opdelt i to kurve på henholdsvis 5,3 og 3,3 liter, er der rigelig plads til både sprøde fritter og komplette måltider. Det bedste er, at du undgår den tunge lugt af friture, der normalt følger med traditionel stegning.

Denne smarte maskine har to uafhængige kurve, så du kan tilberede flere forskellige retter på samme tid uden at smagene blander sig. Med en justerbar termostat, der kan indstilles fra 80-200°C, og en timer, der kan indstilles op til 60 minutter, har du fuld kontrol over tilberedningen. På airfryeren er der også en indbygget digital skærm, der viser alle de nødvendige indstillinger, og en indbygget buzzer der fortæller dig, når maden er klar.

Andre nøglefunktioner inkluderer:

  • Opvaskemaskinesikkerhed, som gør rengøringen let og bekvem.

  • Skridsikre fødder, der sikrer stabilitet under brug.

  • Fremstillet af BPA-frie materialer, hvilket garanterer en sund madlavningsproces.

  • En energibesparende hurtig opvarmningsfunktion.

Lyder det ikke bare helt fantastisk?

Du kan købe maskinen eller læse mere om airfryeren her

Foto: Skousen.dk

Anbefalet til dig