Sofie Linde og Casper Christensen tørner sammen

Af: Thea Andersen

|

13/12/2022

Nyheder
Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
De to kendisser tørner sammen i 2. afsnit af tv-serien "All Inclusive".

Mest læste i dag

I august kom det frem, at Klovn-skuespilleren Casper Christensen er gået sammen med Den 11. time-ikonet Mikael Bertelsen om at lave en ny tv-serie.

Da All Exclusive havde premiere i sidste uge, fik makkerparret besøg af Iben Hjejle, der dannede fra 2002 til 2011 par med komikeren. I denne uge får de besøg af Sofie Linde, der er kendt fra bl.a. 'X Factor' - og det går bestemt ikke stille for sig.

Det skriver SE og HØR.

Snakken falder bl.a. på kønsopfattelser, hvor Sofie Linde anerkender, at der er 76, mens holder Casper fast i, at der kun er to.

Og det er kun én af mange ting, som Sofie Linde og Casper Christensen er uenige om.

Seerne kan derfor se frem til diskussioner i det andet afsnit, der udgives i morgen onsdag den 14. december. Men det var også dét, der lokkede Sofie Linde til at medvirke i serien.

"Jeg fik en SMS fra Casper, hvor han spurgte, om jeg ville med til Portugal sammen med Mikael Bertelsen og ham. Vi skulle bare snakke. Uden så meget tøven takkede jeg ja. Det lokkede på alle tænkelige måder. Fordi jeg kender ikke Casper. Jeg har kun mødt ham én gang," siger hun i pressemeddelelsen ifølge mediet og tilføjer:

"På trods af det, har jeg trådt i mange af de samme samme fodspor, som ham i starten af min karriere – og set udefra er jeg rundet af den samme institution som ham. Samtidig var jeg ikke et sekund i tvivl om, at vi ville være milevidt forskellige. Det lokkede. Og afsted kom jeg."

All Inclusive

"Casper Christensen har selv håndplukket sine gæster. Det er deres samtaler og oplevelser sammen i et døgn, der gør, at seerne får et nyt blik på, ikke bare gæsterne, men også på Casper Christensen. Hverken Casper eller Mikael spiller en rolle. De er sig selv – med et fælles mål om at udfordre og genopfinde genren, på deres helt egen måde," står der i pressemeddelelsen ifølge mediet.

Det foregår på et spektakulært sted, hvor de kommer omkring store spørgsmål og udfordringer. Seerne kan således se frem til samtaler om tro, misbrug, venskab, berømmelse, grådighed, ambitioner, succes, svigt og forældreskab.

Se 2. afsnit af All Inclusive i morgen på Viaplay

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig