Stines nye bog afslører alt: "Simon Kvamm kom hjem og fortalte, at han var forelsket i en anden"

Af: Liva H.

|

09/09/2024

Nyheder
Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix
Stine har netop udgivet en ny bog, der sætter ord på de store udfordringer i hendes og Simons ægteskab.

Lige nu læser andre også

Journalist Stine Ellerbæk, der er gift med entertainer og musiker Simon Kvamm, har netop udgivet autofiktionen En skov at fare vild i. Selvom bogen teknisk set er en fiktion, har Stine afsløret, at den er stærkt inspireret af hendes eget liv. Dette betyder også, at Simon Kvamm optræder i bogen som karakteren "Simon", hvor han spiller en central rolle. Som følge af denne tætte kobling mellem virkelighed og fiktion kommer der en række vilde og intime detaljer frem om parrets ægteskab.

Det er nemlig ikke altid nemt at få hverdagen til at hænge sammen, når begge parter har travle karrierer og samtidig skal finde tid til hinanden. Som ordsproget siger, kan det hurtigt ende med, at der går " hverdag i den".

Det skete også for Stine Ellerbæk og Simon Kvamm.

En dag kom Simon nemlig hjem og meddelte, at han var blevet forelsket i en anden og ønskede at flytte ud i en periode.

Det har Stine bekræftet også er sket i virkeligheden: "Man kan sige, at vi begge begyndte at kigge andre steder hen og interessere os mindre for hinanden," fortalte hun til Jyllands-Posten.

Ligesom i bogen, flyttede Simon og Stine i virkeligheden med deres to børn fra Frederiksberg i et forsøg på at redde deres forhold og komme væk fra storbyens travlhed. De rykkede derfor til Thy for at finde roen og gnisten, hvilket også skete i virkeligheden tilbage i 2015.

Parret er dog stadig sammen i dag, og det kan derfor undre mange, hvorfor Stine har valgt at dele noget så privat, og hvad Simon mon tænker om det.

Ifølge Stine har hun fået Simons fulde tilladelse og accept til at udgive bogen, selvom den er betegnet som fiktion. Hun mener, at det er rimeligt at inddrage ham og deres forhold i sit kunstneriske arbejde, da han på samme måde inddrager deres liv, når han skriver sange.

Anbefalet til dig