Stjernetegn påvirker dit kæledyrs personlighed

20/02/2020

Kathrine Frich Lindstrøm

Foto: Shutterstock
Det er ikke kun os mennesker der har forskellige stjernetegn - det har dyr også - og dit kæledyrs personlighed påvirkes af hvilket stjernetegn det har.

Mest læste i dag

Opfører dit kæledyr sig mærkeligt for tiden? det er der måske en ganske god forklaring på.

Dyr påvirkes af stjernetegn

Astrologen Jessica Adams har tilbudt Dailymail at ligge generelle dyrehoroskoper for at afdække, hvordan stjernetegnene påvirker din firbenede ven. 

Jessica Adams der bor både i Storbritannien og Australien fortæller at præcis som deres ejere er dyr også påvirkert af deres horoskoper. Tankefulde fisk kan for eksempel blive fuldkommen opslugt af vand mens Løver elsker at se sig selv i spejlet. 

De næste uger kan dit dyr opføre sig underligt

Hun advarer om, at der specielt i de næste par uger kan være risiko for at dit dyr opfører sig underligt. Det skyldes at dit dyr påvirkes af Merkur, der er tilbagegående i perioden mellem 18. februar og 9. marts. 

"Merkur er den planet der styrer kæledyr" forklare Jessica og fortsætter: "Når planeten er tilbagegående, fremadgående eller bevæger sig i bestemte mønstre følger dit kæledyrs liv og horoskop med. Dyr er særligt påvirkede af netop Merkur:" 

Jessica har arbejdet sammen med en ekspert i kæledyrsvelvære fra ITCHpet.com og sammen har de lagt et dyrehoroskop.

Vædderen

21. marts-20. april
Katte: Naturlige jægere: En ilter vædder-kat vil angribe alt fra fluer til hunde eller sågar postbuddet. Når Merkuer er tilbagegående, kan postmanden dog føle sig sikker og selv jage katten væk.

Hunde: En dominerende vædder-hund vil bide i ALTING, også dit hår. De elsker også at grave - også i køkkengulvet. De graver ekstra meget når Merkur er tilbagegående så hold øje med huller.

Tyren

21. april-21. maj

Katte: Tyre-katte er en tosse, der elsker morgenmad - og mad generelt. Denne kat vil ikke tøve et øjeblik med at slikke madskålen for at få alle bidder mad med. Når Merkur er tilbagegående forstærkes deres sult - så hold øje med om din kat slikker på køleskabet

Hund: Præcis som tyre-katte har tyre-hunde også en stor appetit. De er altædende, spiser kyllind, kalkun og forsøger endda at fange gråspurve. Når merkur er tilbagegående kan deres livretter dog ændres og måske vil den pludselig hellere spise kaviar

Tvillingen

22. maj-21. juni

Katte: Katte der er født i tvillingenstegn er meget intimiderende. De tror på at de kan dominere både dig, din hund og din radio. Det er dem der bestemmer.  

Hunde: Gør din hun af tv'et, støvsugeren, radioen? Hopper den op ad din mor, når hun kommer på besøg? Så er der en stor sandsynlighed for at din hun er tvilling. 

Krebsen 

22. juni-22. juli 

Katte: Er din kat krebs, så er der en stor sandsynlighed for at den savner dig, når du forlader din lejlighed. Hvis du tager ud og shoppe eller i fitness er der en stor chance for, at du finder din kat i tasken.

Hunde: Krebse-hunde minder meget om mennesker der også er født i krebsenstegn. De har det bedst med tryghed og føler sig mest veltilpasse bag hjemmets fire vægge. 

Løven

23. juli-23. august

Katte: Løve-katte er meget optaget af dem selv. De elsker at kigge sig selv i spejlet - glasdører, vinduer eller andre refleksive overflader. Når Merkur er tilbagegående er der risiko for at de bliver så opslugte, at de forsøger at blive et med spejlet.

Hunde: Løve-hunde er hundeverdenens konger og dronninger - og de ser fantastiske ud i papirkroner fra nytårsknallerter. Når Merkur er tilbagegående kan de dog finde på at stjæle din bedste hat.

Jomfruen

24. august-22. september

Katte: Kræsne jomfru-katte har en specifik smag og vil altid lugte til maden før de spiser den. Når Merkur er tilbagående ændrer de fuldkommen smag og pludselig kan de finde på at spise mudder.

Hunde: Jomfru-hunden elsker rutiner og vil stå på hovedpuden fem minutter før din alarm ringer. Når Merkur er tilbagegående ødelægger det deres indre ur og de bliver pludelig en time forsinkede.

Vægten

23. september-23. oktober 

Katte: Præcis som mennesker der er født i vægtens tegn er vægt-katte håbløst romantiske. De udtrykker deres kærlighed gennem entusiastisk numse-lugtning. Når Merkur er tilbagegående vil du gerne slippe for, at det er din numse der bliver lugtet til.

Hunde: Vægt-hunde er super sociale og elsker at optræde med andre kæledyr. Når Merkur er tilbagegående kan det være de pludselig glemmer deres eget navn og istedet reagere på deres bedste vens.

Skorpionen

24. oktober-22. november 

Katte: De er de bankansatte i katteverdenen. Du kan finde dem lave rækker af de mus, de har fanget.

Hunde:

Cat: The bankers of the cat world. They line up dead mice they’ve caught. 

Dog: Kælne skorpion-hunde vil forsøge at lave venskaber med alle - alt fra fodbolde til lænestole kan være venner i deres verden. 

Skytten

23. november-21. december 

Katte: Skytte-katte er meget spirituelle - men de kan godt finde på at spise både lys og røgelsespinde. Når Merkur er tilbageågende kan de lave mirakler.

Hunde: De er gode til at udforske. Som hundehvalpe er de små energiske udgaver af  David Attenborough. Når Merkur er tilbagegående kan de finde på at løbe baglæns. 

Stenbukken

22. december-20. januar 

Katte: En stenbukke-kat elsker at have god udsigt - og de vil kravle op ad alle juletræer. Når merkur er tilbagegåene, så kan de finde på at kravle op på tage.

Hunde: De er meget organiserede og kan godt lide at gemme deres legetøj væk i kurven. Når Merkur er tilbagegående kan de finde på at stjæle dit eller dine børns legetøj og gemme det.

Vandmanden

21. januar-18. februar

Katte: De kan godt lide selvskab og vil skabe små bander med nabolagets katte, din hund eller guldfisken. Når Merkur er tilbagegående vil de måske indda lade dig være en del af banden.

Hunde: Venlige vandmands-hunde ELSKER at være sociale! De vil måske endda forsøge at komme på de sociale medier på din telefon.

Fisken

19. Februar-20. Marts

Katte: Betænksomme fiske-katte elsker at kigge på vand eller akvarier - selv vaskemaskinen vil de stirrer på i felre timer. Når Merkuer er tilbagegående skal du dog passe på at de ikke kravler i vandet.

Hunde: De elsker at bide vand - om det er fra vandslangen, håndvasken eller bølger i havet er lige meget. Når Merkur er tilbagegående kan de fornemme spøgelser og vil gø af dem.

Anbefalet til dig