Stolt Katerina Pitzner: Jeg kan ikke holde tårerne tilbage

Af: Thea Andersen

|

01/08/2023

Nyheder
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Diamantdronningen er en meget stolt mor. Hendes søn kan nemlig tilføje en ny titel til sit CV.

Mest læste i dag

Forleden var det en smuk - men også følelsesladet - dag hos Danske Artilleriregiment, hvor unge og flittige mennesker blev udnævnt. Blandt de stolte forældre var Katerina Pitzner, der ikke kunne holde tårerne tilbage.

Hendes søn, Hector, skal udsendes til januar, og selvom han beroliger hende med, at stedet ikke er farligt, kan bekymringen ikke undgås.

"Jeg kan ikke holde tårerne tilbage. Dels pga stolthed, men også fordi, jeg anerkender alvoren. Min søn skal udsendes til Januar. Han beroliger mig med, at der ikke er farligt der, hvor han skal hen. Det ved jeg, men det kan der blive.. Jeg fatter mig. Vender tilbage til NU”et. For lige i dette NU er alt godt, så her har jeg mit fokus. Stolte, modige unge mennesker og stærke kammeratskaber," skriver diamantdronningen i et Instagram-opslag og fortsætter:

"Jeg tænker på Hectors egne ord, da han første gang trådte i uniformen: “Der findes ingen større ære end at kunne tjene sit land!” Han er præcis, hvor han gerne vil være. Jeg er stolt! - og det er farfar også."

Du kan se billeder fra dagen og af Hector, der netop er blevet udnævnt til konstabel, herunder.

Ud over Hector så har Katerina Pitzner døtrene Thalia, Elvira og Ophelia, som man også kan følge i TV 2-programmet 'Diamantfamilien', mens de hver især forsøger at finde vej igennem og mening med livet.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig