Store ændringer i 'Luksusfælden': Aldrig set før

Af: Liva H.

|

16/09/2024

Nyheder
Foto: Viaplay Group
Foto: Viaplay Group
Skal du se med?

Lige nu læser andre også

I sidste uge vendte det populære program Luksusfælden tilbage til skærmen, hvor eksperter igen forsøger at hjælpe danskere med at få styr på deres økonomi. I sæson 33 bliver seerne mødt af både de garvede og 'direkte' eksperter der forsøger at få vendt både økonomien og levestandarden hos deltagerne. Men selvom udgangspunktet for den nye sæson er det samme, at få styr på økonomien og de gode vaner, så er der store ændringer.

Eksperterne Kenneth Hansen og Louise Frost var med i sæsonens første afsnit, hvor de forsøgte at hjælpe Daniel fra Amager med at få sin økonomi tilbage på rette spor. Men Kenneth og Louise er ikke alene om at løse danskernes økonomiske problemer i denne sæson. Publikum kan også se frem til et gensyn med Mette Reissmann, der er en fast figur i programmet og kendt for sin direkte og løsningsorienterede tilgang.

Aldrig set før

Udover de velkendte eksperter byder sæsonen på to helt nye ansigter: Manja Hansen og Ilyas Dogru. Selvom de ikke har været på skærmen før, bringer de begge en solid baggrund inden for økonomi og rådgivning.

Manja Hansen er uddannet revisor fra CBS og arbejder til daglig som økonomichef hos GodEnergi. Hendes professionelle baggrund inden for regnskab og økonomistyring gør hende til en stærk kandidat til at hjælpe deltagerne med at få styr på deres finanser. Privat bor Manja i Valby, hvor hun jonglerer både karriere og familieliv.

Ilyas Dogru kommer med en omfattende erfaring som forbrugerøkonom og chefkonsulent hos FDM. Tidligere har han arbejdet hos Forbrugerrådet TÆNK, hvor han har opbygget en stærk profil inden for forbrugerrådgivning. Med sin store presseerfaring og indsigt i forbrugerspørgsmål er Ilyas godt rustet til at tage fat på de udfordringer, som deltagerne i Luksusfælden står overfor. Ilyas bor i Brønshøj med sin kone og to små børn.

Med denne blanding af nye og erfarne eksperter ser sæson 33 af Luksusfælden ud til at blive både spændende og lærerig. Seerne kan glæde sig til flere intense og rørende øjeblikke, hvor danskere får muligheden for at vende deres økonomiske situation og få en frisk start.

Se de nye eksperter nedenfor

Ilyas Dogru:

Foto: NENT / Viaplay

Manja Hansen:

Foto: NENT/Viaplay

Anbefalet til dig