Dagli'Brugsen i sjuskefejl: Nu sælges det for kun 4.95 kroner

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Dagligvarebutikken har lavet en brøler, så nu må de lave et kanonudsalg

Mest læste i dag

Det sker af og til, at supermarkederne laver fejl, når de skal bestille varer hjem. Det er nu sket i Dagli'Brugsen Holmsland, hvor der er blevet bestilt lidt for mange gulerødder hjem. Lidt er måske en underdrivelse, da der er blevet bestilt 20 gange så mange gulerødder hjem, som ellers var tilfældet.

Dagli'Brugsen skulle blot have bestilt to kasser med 24 kilo gulerødder, men ved en fejl kom de til at bestille 40 kasser med 480 kilo gulerødder.

Det massive indkøb har fået Dagli'Brugsen til at sænke priserne gevaldigt, da de helst ikke skal brænde inde med dem. Derfor har de lavet et brandtilbud til deres kunder.

"Gulerødder til SUPER PRIS" står der på et skilt, som en af butikkens ansatte har i hånden foran den massive mængde gulerødder.

"Spar 50%. 1 kilo danske gulerødder til 4.75 kroner" står der på skiltet.

Du kan se en video med tilbuddet herunder:

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig