Supermarked tager skrappe midler i brug: Sætter alarm på smøret

24/11/22 18:10

Ida Hansson

Foto: Twitter
Et supermarked har nu været nødt til at sætte alarmer på smørpakkerne.

To personer blev sigtet for at have stjålet mælk i denne uge. Supermarkeder sætter nu alarmer på dagligvarer i et forsøg på at afskrække butikstyve.

Politiet i Skotland meddelte, at de havde anholdt to personer, der stjal omkring 30 flasker mælk. Det skriver Daily Mail.

'To personer er blevet sigtet og vil blive rapporteret til statsadvokaten for adskillige tyverier af mælk og andre forbrydelser af uærlighed i Milton-området," tweetede Glasgow North Police.

Alarmer findes nu på varer som mælk, ost og æg, da priserne er steget med 27 procent i forhold til sidste år.

Tesco-kunder rapporterede, at alarmer er blevet fastgjort til mælk, selvom forhandleren senere sagde, at dette var en fejl, og alarmer er blevet set på Aldi cheddarost i år.

De seneste data viser, at butikstyveri steg med 18 procent i året frem til udgangen af ​​juni sammenlignet med den foregående 12-måneders periode, ifølge Office for National Statistics.

Inflationen i dagligvarepriserne ramte også en rekord på 14,7 procent i sidste måned, hvilket tilføjede en ekstra stigning til den gennemsnitlige årlige indkøbsregning.

Online har folk udtrykt bekymring for, at de, der stjæler ting som dagligvarer, gør det, fordi de ikke er i stand til at klare de stigende leveomkostninger.

Alarmer bruges ofte på dyre genstande eller farlige genstande i supermarkeder såsom alkohol, barbermaskiner og endda parfume.

Alarmerne kan først fjernes, når en person har betalt, og en salgsassistent har fjernet kassen. Hvis en person skulle tage en sikkerhedsmærket vare ud af butikken uden at betale, ville der lyde en høj alarm.