Sygeplejerske dækket med tatoveringer fra top til tå: Nu viser hun hvordan hun så ud før

31/12/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Privat
Den 30-årige kvinde var på et tidspunkt bekymret for, om hendes tatoveringer kunne få betydning for hendes jobmuligheder, og hendes forældre advarede hende om det samme. Hun elsker dog sit udseende, og ville ikke ændre det den dag i dag.

Mest læste i dag

En kvinde, der i dag er besat af tatoveringer, var engang bekymret for, at hun ikke kunne få et job på grund af sine tatoveringer. Nu har hun løftet sløret for, hvordan hun så ud, inden hendes forvandling.

Milana Pulliainen fra Finland fik sin første tatovering, da hun var blot 17 år gammel. Efterfølgende fik hun hurtigt flere og flere, indtil hun var dækket fra top til tå.

Den 30-årige kvinde, der er fra den lille by Pieksämäki, var oprindeligt bekymret for, at hendes mange tatoveringer blive begrænse hende i forhold til hendes jobmuligheder.

Foto: Instagram

Men i dag har hun arbejde som praktiserende sygeplejerske i Finland, hvilket hun er rigtig glad for. Og det har ikke haft betydning for, at hun har fået tatoveringer både i hoved, på hænder og andre steder.

"Jeg troede aldrig, jeg ville få mange tatoveringer, fordi jeg ikke turde. Først troede jeg, at jeg ikke ville få et job, eller at folk ville begynde at tale meget om mig," sagde hun.

Men Milana blev inspireret af en kunstner og er nu ligeglad med, hvad folk tænker. Og hun har endda delt et billede af, hvordan hun så ud, før hun fik dækket sin krop med tatoveringer.

Hun har delt et side-om-side-billede, hvor hun på den ene side er helt fri for tatoveringer, mens hendes hår er længere end til skuldrene. På det andet er hun iført store øreringe, er barberet skaldet og er dækket af tatoveringer.

Foto: Instagram

"Folk stirrer meget på mine primære tatoveringer. Her i byen er det mærkeligt, at en kvinde er skaldet. Tatoveringerne på mit hoved er en radikal ændring," sagde hun.

"Jeg ville klippe mit hår af, og tatoveringerne passede perfekt til mit skaldede hoved. De bringer farve til mit liv. Tatoveringer i ansigtet er også smukke for mig."

Hun har dog også indrømmet, at hendes familie oprindeligt ikke mente, at det var en god idé, at hun fik de mange tatoveringer, men i dag støtter de hende. Og hun planlægger ikke at stoppe med at blive tatoveret lige foreløbig.

"Mor og far sagde først, at jeg ikke skulle få flere, men i dag er det okay for dem. Min storesøster holder meget af tatoveringer og har altid opmuntret mig. Mine venner kan også lide tatoveringer," lød det.

Foto: Instagram

"Jeg har fået tatoveringer så længe, at jeg er ved at være dækket. Jeg har tid næste måned til at færdiggøre min primære tatovering. I april og maj bliver mine baller helt tatoveret."

"Jeg håber, jeg kan være et eksempel for, at andre kan se præcis, hvad de vil have."

Anbefalet til dig