Sygeplejeskolen-stjerne afslører stort chok: "Tænkte, hvad har jeg sagt ja til?"

Af: Liva H.

|

23/09/2024

Nyheder
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Thue sætter ord på livsforandrende begivenhed.

Lige nu læser andre også

Nu sætter han ord på den melding, som ændrede hans liv for altid.

Vi kender ham fra Sygeplejeskolen, hvor han spiller rollen som lægen Christian Friis.

I serien oplever han noget, der ikke er langt væk fra den virkelighed han selv har stået i, for et par år siden.

Det var en uventet drejning i livet for skuespilleren Thue Ersted Rasmussen, da han blev præsenteret for nyheden om, at han skulle være far.

Kom som et chok

Den 38-årige skuespiller havde ikke forudset, at der ventede ham en stor forandring, da hans daværende kæreste og nu hustru, Katrine, afslørede, at hun var gravid.

"Jeg fik et kæmpe chok. Vi havde ikke planlagt det, og så var hun pludselig gravid!" frotalte Thue Ersted Rasmussen ifølge BILLED-BLADET. Nyheden kom som en overraskelse, og skuespilleren indrømmer, at han i øjeblikket følte sig overvældet og tilføjer: "Jeg kan huske, at jeg tænkte 'hvad er det, jeg har sagt ja til'."

Ikke i tvivl

Thue, der på det tidspunkt ikke havde forberedt sig på at blive far, fandt hurtigt ud af, at der ikke var nogen vej tilbage. Men trods det store chok, var der ingen tvivl om, at han var klar til at tage det næste skridt i livet. "Jeg vidste, at jeg gerne ville have børn, men er det så nu? Jeg sagde ja, og så gik der ni måneder, og så fandt jeg ud af lidt mere," fortæller han med et smil.

Aldrig fortrudt

I dag, to år senere, er han og Katrine forældre til en lille dreng, Hugo, og selvom det hele startede med en uplanlagt graviditet, er der ingen tvivl om, at familien har fundet lykken sammen. Thue Ersted Rasmussen er stolt af at være far, og den tidligere uventede situation er nu blevet en kilde til glæde og kærlighed i hans liv.

Thue Ersted Rasmussen og Katrine blev gift i juni 2024, og selvom deres rejse som forældre startede uventet, har de begge fundet deres fodfæste i forældrerollen.

Anbefalet til dig