Tag fri på Black Friday: Årets vildeste shoppingdag venter lige om hjørnet

Af: Mie M.B

|

23/11/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Her er der særligt rabatter at finde

Lige nu læser andre også

Black Friday er så godt som over os, og for dem, der ønsker at brilliere ekstra meget til jul, er det anbefalet at tage fri den 24. november, hvor årets store udsalgsevent venter. Det skriver Se og Hør.

Ifølge forbrugeranalytiker Katrine Barslev fra Pricerunner er det særligt inden for skønhedsprodukter, at de store besparelser er at finde denne dag. Hun udtaler: "De største rabatter findes også indenfor skønhed og personlig pleje. Her kan man finde besparelser på 40 procent."

Pricerunner, Danmarks største sammenligningstjeneste med 3,9 millioner produkter, forventer en markant stigning i trafikken på deres hjemmeside op til Black Friday. I 2022 steg trafikken med 400 procent sammenlignet med ugen før Black Friday. Dette giver tjenesten en unik indsigt i forbrugernes søgevaner og præferencer under tilbudsdagene.

Udover skønhedsprodukter forventes elektronik og legetøj også at være populære kategorier i år. Ifølge Barslev vil to ud af tre danskere købe julegaver under Black Friday, og legetøj er blandt de mest eftersøgte varer.

Black Friday er dog ikke kun begrænset til én dag. Det er blevet til Black Week, hvor mange e-handlere har planlagt kampagner og tilbud hele ugen. I år har næsten en tredjedel af e-handlere annonceret udsalg i hele ugen, og 9 procent har endda udvidet til hele november måned.

Selvom kun 14 procent fokuserer udelukkende på selve fredagen den 24. november, er det stadig forventet, at forbrugerne vil opleve betydelige besparelser på en bred vifte af produkter, hvilket gør Black Friday og Black Week til ideelle tidspunkter at købe julegaver med store rabatter på.

Anbefalet til dig