Tager bladet fra munden: Sussi afslører alt

02/05/2023

Nicolai O. Haugsted

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix
Den folkekære musiker deler alle historierne fra livet - på godt og ondt

Mest læste i dag

Det er længe siden at der har været så meget efterspørgsel og interesse i Sussi Nielsen, som siden nyheden om hendes kære mand og musikpartner, Leo Nielsens slemme sygdomsforløb og triste død tilbage i februar-måned.

Alt fra TV-produktionsselskaber til forhåbningsfulde singlemænd har taget kontakt til den erfarne entertainer.

Men ét tilbud kunne Sussi dog ikke stå for: en bogudgivelse, fortæller Her & Nu.

Der er Politikens forlag, der i samarbejde med sanglærken skal udgive en selvbiografi, med titlen “Sussis historie”.

- Den kommer til at handle om hele mit liv, fra jeg blev født i Tanzania i Afrika, til jeg kom hjem til Nordjylland og voksede op der. Og så selvfølgelig om mødet med Leo, alle vores år samme, både som kærester og om musikken helt frem til Leo døde. Jeg brugte fem dage i påsken på at tale med forfatteren, informerer Sussi Nielsen til Her & Nu.

Sussis livshistorie vil efter sigende præsentere musikerens historie i en rørende, varm og humoristisk beretning.

”Biografien om Sussi Nielsen, den ene halvdel af den ikoniske popduo Sussi og Leo, er en skøn og livsbekræftende fortælling om en kvinde, der har vundet manges hjerter med sin bramfrihed og ukuelige livsvilje. I fem årtier har Sussi og Leo underholdt danskerne med et medrivende show på scenerne rundt om i landet. Sussi har aldrig været bange for at hive op i kjolen og vise ben og baller, og sammen med Leo har hun aften efter aften skabt en fest for hundredtusindvis af danskere (...) Det er et indblik i, hvordan hun har håndteret sorgen og savnet efter sit livs kærlighed, og hvordan hun har fundet mod og styrke til fortsat at optræde og sprede glæde blandt sit store publikum” lyder beskrivelsen.

“Sussis historie” står til at ramme boghylderne over hele landet til oktober.

Anbefalet til dig