Tidligere 'X Factor'-dommer scorer nyt job

Af: Thea Andersen

|

11/08/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den tidligere 'X Factor'-dommer Oh Land har scoret ny job.

Lige nu læser andre også

Det er over to år siden, at Oh Land, hvis borgerlige navn er Nanna Øland Fabricius, valgte at takke af som dommer i 'X Factor'. Efter tre år var det tid til, at der skulle ske noget andet - og det må man sige, at der er.

Den 38-årige musiker, der tidligere har haft enkelte roller i film, har bl.a. landet sin første hovedrolle i filmen 'For Evigt', og nu har hun scoret et helt nyt job.

Ifølge Ekstra Bladet har Unicef nemlig henvendt sig og tilbudt hende et job.

I en pressemeddelelse offentliggør organisationen, at musikeren er deres nye ambassadør, hvor hun især vil have fokus på ligestilling og pigers rettigheder.

"Vi har alle drømme - uanset hvor vi kommer fra i verden. For mig er det så vigtigt, at vores børn får muligheden for at udleve deres drømme," udtaler Oh Land i meddelelsen og fortsætter:

"De muligheder giver vi dem bedst ved at sikre deres fundamentale rettigheder, som bl.a. uddannelse. Uddannelse er et af de mest grundlæggende skridt på vejen mod ligestilling - og det glæder jeg mig til at kæmpe endnu mere for sammen med UNICEF."

Oh Land blev dommer i 'X Factor' i 2019 og forlod programmet i 2021.

"Det er fantastisk at lave 'X Factor', og det er meget nemt at gerne ville lave det igen og igen og igen, men det er også en kæmpe tidssluger, og det er vigtigt for mig som skabende musiker og som skabende kunstner ikke at tilsidesætte så meget tid, at jeg ikke får lov at hente inspiration og arbejde med mit eget," fortalte hun dengang til B.T.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig