Tiltalt i kidnapning-sagen: Blev afhørt om Emilie Meng

24/04/2023

Nicolai Haugsted

Foto: Privat
Den 32-årige tiltalte mand blev afhørt om tidligere mordsag, fortæller kilder

Mest læste i dag

Der bliver fortsat foretaget undersøgelser fra top til tå i sagen om den 13-årige pige, der blev kidnappet fra sin avisrute i Vestsjælland.

I forbindelsen er en 32-årig mand blevet varetægtsfængslet på en adresse, hvor den 13-årige pige også blev fundet, i god behold.

Nu kan Ekstra Bladet bringe den skræmmende opdatering, der involverer selv samme mand, og en af Danmarks mest omtalte og rystende kidnapnings- og mordsager i nyere tid.

Kilder med et indgående kendskab til den 32-årige mand fortæller nu, at den tiltalte også blev afhørt telefonisk i forbindelse med Emilie Meng-sagen.

Og mistankerne mellem sammenkoblingen af de to skræmmende sager har også dækket det danske mediebillede, siden de første oplysninger kom frem.

Ikke alene fandt begge sager sted tæt på samme geografiske områder, men den tiltalte i sagen om kidnapningen på den 13-årige pige kørte i 2016 rundt i en sølvgrå Hyundai i30 - den samme model og farve som politiet efterlyste, da Emilie Meng-sagen fandt sted på samme tidspunkt.

Kilderne ønsker at forholde sig anonyme, men har sendt dokumentation til Ekstra Bladet, der beviser deres kendskab til den tiltalte.

Politiet afhørte den tiltalte mand tilbage i 2016 netop grundet hans bils mærke og farve, der matchede beskrivelsen på køretøjet de eftersøgte.

Hvad den 32-årige fortalte politiet tilbage i 2016, eller hvad han lavede på gerningstidspunktet, vides fortsat ikke.