Tjener mange millioner: Populær TV 2-profil sælger boligen

Af: Lucas Andreas

|

14/05/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Boligen er til salg for et tocifret millionbeløb.

Mest læste i dag

De fleste drømmer om en dag at kunne have havudsigt fra deres bolig.

Det er dog ikke noget billigt ønske, særligt hvis man har planer om at bosætte sig i en af de større byer.

I hjertet af København, med udsigt over vandet, er der nu et unikt rækkehus til salg.

TV 2-korrespondent Benjamin Kürstein har besluttet at sælge sin smukke bolig, og prisen er sat til lige under 11 millioner kroner.

Det skriver Boliga i en pressemeddelelse.

Rækkehuset er beliggende på Teglholmen og byder på et boligareal på 138 kvadratmeter fordelt på fem værelser over tre plan.

Boligen, som Kürstein købte i 2020 for 7.250.000 kroner, har set en betydelig værdiøgning. Hvis salget går som planlagt, står han til en boliggevinst på hele 3.705.000 kroner. Den potentielle fortjeneste afspejler ikke kun den generelle prisstigning i Københavns boligmarked, men også boligens attraktive beliggenhed og kvalitet.

Fremtrædende korrespondent

Benjamin Kürstein, 43 år, har været en fremtrædende korrespondent for TV 2 i flere år, hvor han primært har dækket begivenheder i Mellemøsten. Han har tidligere boet i Beirut, hvorfra han rapporterede om regionens komplekse politiske og sociale forhold.

"Vi sælger, fordi vi mangler et værelse mere. Vi leder efter et sted med mere plads og et sted, der passer bedre til vores nuværende livssituation", fortæller Benjamin Kürstein til Se og Hør.

Han har sammen med konen Sidsel Godshaw Møller to børn.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig