Træner sammen, bor sammen og nu til OL sammen: Her er Danmarks OL-par

Af: Liva H.

|

06/08/2024

Nyheder
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Hvor sødt!

Lige nu læser andre også

Som kærestepar har man ofte mange både mål og drømme. Det kan være at rejse rundt, flytte sammen eller få sig en hund. Men for kæresteparret Natacha Violet Saouma-Peder og Mathias Borreskov er det en helt anden slags mål, der optager deres tanker og drømme.

Natacha og Mathias har begge sat kursen mod at skabe historie for Danmark ved OL i Marseille i Nacra 17-bådklassen.

Parret, der begyndte at sejle sammen i 2018, havde på det tidspunkt begge partnere, og det tog derfor et par år, før de fandt sammen både professionelt og personligt. Siden 2021 har de været et par, og der er ingen tvivl om, kærligheden til sejlsporten og hinanden er stor.

Deres dedikation til sejlsporten og hinanden blev tydelig, da B.T. spurgte ind til, hvornår Mathias og Natacha sidst fældede en tåre. Natacha fortalte, at hun græd, da de netop havde kvalificeret sig til OL og mødte sin mor i lufthavnen. For Mathias var det på vej ind fra vandet efter kvalifikationen, et øjeblik, han beskrev som meget rørende.

Selvom deres liv i høj grad drejer sig om sejlsport, er de også klar over, hvad de drømmer om, og hvor de gerne vil ende. "I Los Angeles i 2028 efter vi har taget OL-guld. Forhåbentlig," siger Mathias.

Parret tog hul på deres Ol drøm den 3. august og sidste sejlads finder sted den 7 august.

Se den søde video af parret da de netop havde kvalificeret sig til OL.

Parret tog hul på deres fælles Ol drøm den 3 august, og forventes at have sidste sejlads den 7. august.

Anbefalet til dig