Tragisk ulykke i dansk ferieparadis: 45-årig mand faldet i døden

Af: Lucas Andreas

|

05/06/2024

Nyheder
Foto: Wikimedia Commons
Mandens liv stod ikke til at redde.

Mest læste i dag

En tragisk hændelse har ramt Palma-katedralen på Mallorca, hvor en 45-årig tysk mand har mistet livet. Denne morgenulykke har efterladt både filmholdet og de lokale i chok, da de blev vidner til den uheldige begivenhed.

Tidligt om morgenen faldt manden fra en mur nær den berømte katedral og døde på stedet.

Politiet blev hurtigt tilkaldt af et filmhold, der var i gang med optagelser til Netflix's kommende erotik-thriller "Fall For Me".

På trods af redningsmandskabets hurtige indsats, stod mandens liv ikke til at redde.

Det skriver lokalmediet MallorcaZeitung.

Politiet fandt mandens pung og computer ved ulykkesstedet, hvilket gjorde det muligt hurtigt at identificere den afdøde. Efterforskningen viser, at der ikke er tale om en forbrydelse, men derimod en tragisk ulykke, der har rystet alle involverede.

Det er endnu uvist, om den afdøde var en del af filmholdet.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig