Tragisk ulykke: Mor dør ombord på fly for øjnene af sine børn og mand

09/08/2022

Naja Radik

Foto: GoGundMe
Moren døde i flyet på vej fra Hongkong til Storbritannien for øjnene af sine børn.

Mest læste i dag

Familien til en mor, der døde om bord på et fly til Storbritannien, havde været “så begejstrede” for at de skulle vende tilbage til Storbritannien efter femten år i Hongkong. 

Jordemoder og “enestående mor” Helen Rhodes, på 46, fløj med sin 49-årige mand og to børn, som en del af et “nyt eventyr”, hvor de skulle vende hjem, efter at have tilbragt femten år i Hongkong.  

Et par timer inde i flyvningen, var Helen Rhodes ukontaktbar og døde i søvne. 

Hun kunne desværre ikke genoplives.

I de resterende otte timer af flyvningen sad Helens knuste børn ved siden af deres mor, der sad i en “åndeløs søvn”, indtil de landede i Frankfurt.

John Moore, en nabo til familien Rhodes, fortalte ifølge The Mirror, at Helens mor sagde, at hendes datter døde af et “mistænkeligt hjerteanfald”. 

Den 87-årige sagde, at det er en frygtelig tragedie, og hendes mor brød nyheden i tårer. 

“Jeg kan simpelthen ikke forstå det. Hun var så sund og rask, og hun arbejdede i lægestanden”, fortsatte John Moore.

Naboen fortalte, at familien var meget begejstrede for at vende hjem, for at renovere deres familiehjem, og byen glædede sig til at byde dem velkommen tilbage, især John selv, der plejede at samle posten. 

En anden nabo, som også kendte familien, tilføjede: 

“Det er rigtig, rigtig trist. De var virkelig rare. De plejede at komme tilbage hver sommer.” 

De sagde, at Helens familie bor i nærheden, og når de vendte hjem, fortalte de altid, at de havde et godt liv der, altid så positive og børnene kunne snakke flydende kinesisk. 

Familien havde angiveligt ikke været hjemme i tre år på grund af coronavirus, så se var virkelig glade for, at skulle genforenes med familien efter så lang tid. 

Helens forældre fra Berkshire, var for oprørte til at tale om tragedien. 

Jayne Jeje, der oprettede en fundraiser for at hjælpe den sørgende familie, sagde, at mens hun boede i Hongkongs Tung Chung område, blev Helen “pulsen i sit samfund” og blev stoppet på gaden af alle de mennesker hun kendte. 

Hun blev et uvurderligt medlem af en moderskabsgruppe i distriktet og ville være deres referencepunkt for noget medicinsk relateret, sagde Jayne.

I en hyldest mod slutningen af indlægget tilføjede Jayne: 

“Denne fundraiser er for at ære denne dejlige kvinde, der var elsket af så mange, en kær ven, der rørte så mange mennesker.”

“Vi kan kun håbe, at hun vidste, hvor meget hun betød for os. Og at hendes tomrum aldrig kan udfyldes. Hvordan dette tab er så smertefuldt og surrealistisk.”

“Denne sorg, vi føler, er lammende. Alligevel føler vi os heldige over at have kendt hende.” 

Anbefalet til dig