Trist melding fra DMI: Sneen vender tilbage

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vi går en regnfuld uge i møde, men bagefter skal sneskovlen på arbejde igen

Mest læste i dag

Der er godt nok langt fra det vejr vi oplever for tiden, og til hvordan vi forestiller os en forårsdag ser ud.

For selvom vi burde gå et bedre vejr i møde, så har vejrguderne en anden idé.

Det grålige og våde vejr der snart har kendetegner foråret-2023, fortsætter resten af ugen ud, melder DMI.

“Endnu et regnvejr er i øjeblikket på vej ind over landet fra sydvest, og vi kan derfor alle se frem til et par timer med regn igen i dag” lyder meldingen fra Anja Bodholdt, vagthavende meteorolog hos DMI.

Og som om regnen ikke var nok, så bliver der også skruet gevaldigt op for vinden. En hård gang blæst vi nemlig gøre de våde skyer selskab.

“Derudover tiltager vinden til jævn til hård vind, så vejret i dag minder igen mere om en efterårsdag end om en forårsdag” skriver meteorologen.

Så hvis uge 12 har bestået af regn og grå skyer, kunne man håbe på et bedre vejr i den kommende. Men tværtimod vender kulden tilbage - og med sig, en tilbagevenden af sneen.

“Når vi kommer frem til sidst på weekenden, ser det ovenikøbet ud til, at koldere luft endnu engang vil trække ned over Danmark nordfra. Det vil betyde snebyger og udbredt nattefrost” fortæller Anja Bodholdt.

Du kan derfor godt vente med at hive havestolene frem og hive forårsjakken op af gemmerne - du får ikke brug for den de næste par uger.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig