Trist nyt til disse seere: Tv2 Play hæver prisen

Af: Liva Høyberg

|

28/05/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det bliver dyrere at se tv, hvis du ligesom mange andre godt kan lide at se sport.

Mest læste i dag

Er du en fodboldentusiast, der elsker at tilbringe tid på sofaen med en kold øl i hånden, snacks i skålene, omgivet af gode venner, mens Superligaen kører på skærmen?

Så bør du forberede dig på at skulle finde flere penge frem.

Medmindre du selvfølgelig vælger at spare enten på snacksene eller øllen.

TV2 hæver nemlig endnu en gang prisen.

Det skriver Se og Hør

Det bliver nu dyrere at se sport, i hvert fald hvis du ser det på TV2 Play.

Helt konkret vil tv-pakken, der indeholder sport (med reklamer), stige med 29 kroner, fra 189 til 219 kroner.

Det er altså en stigning på lige knap 16 procent.

Denne prisstigning vil træde i kraft allerede den 1. juli. Det meddeler TV2 Play i en e-mail, der er sendt til deres abonnenter.

Rettigheder gør pakken dyrere

I mailen, i følge Fyens, skriver Tv2 Play at årssagen til prisstigningen skyldes dyrere rettigheder:

"Vi vil gerne fortsat være en af danskernes foretrukne streamingtjenester. Derfor styrker vi hele tiden vores indhold inden for underholdning, reality, fiktion, dokumentar og aktualitet. " (...)

"Vi har også løbende fokus på at kunne tilbyde de største og mest populære sportsbegivenheder. Blandt andet har vi sikret os rettigheder til Superligaen, der vil give adgang til nyt indhold i din pakke", lyder det i mailen.

Den højere pris er altså til for at sikre at streamingtjenesten for fremtiden kan tilbyde kunderne det bedste indhold, heriblandt superligaen 2024/25

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig