Tur i Rema 1000 gik helt galt for 31-årig kvinde: Risikerer alvorlig plet på straffeattesten

10/1/23 16:05

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
En 31-årig kvinde var en tur i Rema 1000, hvilket ikke gik, som forventet. Nu risikerer hun at få en alvorlig plet på sin straffeattest.

Mandag forsøgte en 31-årig kvinde at stjæle en flaske rom i Rema 1000 på Kongevej i Tønder. Det blev dog ikke ved tyveri, da situationen endte med at eskalere, hvilket har ført til, at hun kan ende med at få en alvorlig plet på sin straffeattest.

JydskeVestkysten skriver, at politikommissær John Weber fra Syd- og Sønderjyllands Politi fortæller, at den 31-årige kvinde til en start gjorde opmærksom på sig selv, da hun forsøgte at smugle en flaske rom med ud af butikken, uden at betale for den.

Det gik dog ikke helt, som hun havde regnet med, da personalet i butikken opdagede, hvad hun havde gang i. Derfor greb de fat i kvinden, som de ville tilbageholde, mens der blev slået alarm til politiet.

Kvinden havde dog ikke den store interesse i at vente på politiet, hvilket fik hende til at reagere voldsomt. Til sidst lykkedes det for hende at vriste og slå sig fri, hvorefter hun begav sig væk fra butikken til fods.

I Tønder er der dog ikke langt fra politigården til Rema 1000, hvorfor der ikke gik mange minutter, før en patruljevogn havde fundet frem til hende ud fra det signalement, der blev givet af hende.

Til trods for, at det startede som et helt normalt butikstyveri, fik kvinden bragt sig selv i en lidt anden situation, ved at reagere voldsomt, da hun blev tilbageholdt. Det har nemlig medført, at hun nu er blevet sigtet for røveri.

"Når man gør noget aktivt for at slippe fri, er det per definition at betegne som røveri," siger John Weber til JydskeVestkysten.

Episoden udspillede sig i Rema 1000 på Kongevej mandag klokken 11.24, og kort efter blev kvinden anholdt af betjente fra Syd- og Sønderjyllands Politi.