TV 2-deltager med trist nyt: Indlagt på hospitalet

Af: Thea Andersen

|

04/10/2023

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den kendte TV 2-deltager kommer nu med en trist melding.

Mest læste i dag

Hvis man har været igennem et vægttab, kan man skrive under på, at det ikke er nemt. Det kræver, at man er dedikeret og holder blikket stift rettet mod sine mål.

En mand, der også kan skrive under på det, er den 34-årige Stefan Jepsen. Han har været igennem en fantastisk forvandling i år, hvor han har tabt sig på imponerende vis.

Stefan Jepsen blev kendt i TV 2-programmet 'Stor Mand', hvor man fik et indblik i, hvordan han levede sit liv. Da optagelserne til programmet blev lavet, indtog han store mængder mad, og havde en vægt på omkring 350 kilo.

I dag er han 100+ kilo lettere, og hele rejsen har man kunne følge på Instagram, hvor Stefan Jepsen ærligt har delt både op- og nedture.

I går kom Stefan Jepsen dog med en trist melding på sin Instagram-profil.

"En lille status. Ligger på sygehuset med en ordentlig omgang rosen," fortæller han i et opslag på Instagram ifølge Billed-Bladet. Sammen med teksten har han delt et billede, hvor han giver en thumps up fra hospitalssengen.

TV 2-deltageren vælger dog at se lyst på situationen.

Han fortæller blandt andet, at de ikke behøvede at slå XL-båren ud, da de hentede ham i ambulancen, og at han "kun" har fået sat et armbånd på, hvor de tidligere har sat to armbånd sammen for at de skulle kunne nå rundt om hands håndled.

Anbefalet til dig