TV 2-par deler stor nyhed

Af: Thea Andersen

|

29/11/2023

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Der sker store ting i Nikolaj og Maria Beks liv.

Mest læste i dag

I midten af august var 'Årgang 20'-far Nikolaj Bek, der er restaurantejer, ude for en voldsom arbejdsulykke, der medførte, at han måtte sygemelde sig på ubestemt tid.

Her tabte han nemlig 190 grader varm fritureolie ud over begge hænder.

"Det er sgu noget rod. Jeg skal rengøre vores frituregryde, og det er normalt kutyme, at man kun må gøre det, når den er kold - altså dagen efter, men jeg tænkte, at det gik nok," lød det fra Nikolaj Bek dagen efter ulykken til Ekstra Bladet.

"Da jeg havde hældt alt olien ned i et kar og skulle til at flytte karret, så skvulper det, og rammer mine fingrer, jeg ikke give slip på karret, så jeg må smide det væk, så det ikke rammer min krop," tilføjede han.

I september, en lille måned efter ulykken, fortalte hans hustru, Maria Skødt Bek, at han var i bedring, og at han igen var at finde køkkenet på restaurant Mundgodt. Og det tyder på, at det kun går i den rigtige retning for kokken, skriver Her & Nu.

Instagram fortæller Maria Skødt Bek nemlig, at de har valgt åbne endnu en virksomhed, der kommer til at hedde 'Bek's mad & drikke'.

"Endnu et eventyr. En øl, mad og vin bar. Også i Grenaa. Vi glæder os til at se jer på Bek's mad & drikke," skriver hun i en story på det sociale medie.

Parret har to piger, Solvej Charlotte og Mathilde Luna, sammen. Se et billede af dem herunder.

Anbefalet til dig