TV 2-profil deler hjerteskærende nyhed: Har mistet sin 4-årige søn

Af: Lucas Andreas

|

06/06/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den populære TV 2-profil Hans Redder, har delt en forfærdelig besked på sine sociale medier.

Mest læste i dag

Hans Redder, den velansete og muntre journalist, kendt for sin skarpe analytiske sans, har gennem sit virke som politisk redaktør hos TV 2 formået at gøre sig til et populært og respekteret navn i de danske medier.

I øjeblikket er det velkendte smil dog erstattet af en stor sorg, da Hans Redder og hans familie er blevet ramt af en stor tragedie.

På Instagram har Hans Redder delt den hjerteskærende nyhed om, at hans fireårige søn, Viggo, er gået bort.

Det skriver Ekstra Bladet.

Redder beskriver i sit opslag den umådelige sorg og stolthed over at være far til Viggo, som han mindes som en kærlig og omsorgsfuld lillebror og søn.

I opslaget fortæller Hans Redder: "I mandags gik Viggos hjerte i stå. I fire år har han været verdens sødeste, sjoveste, frækkeste, mest omsorgsfulde, kærlige lillebror og søn."

Hans Redder oplyser ikke, hvad der er årsagen til dødsfaldet.

Hans Redder beskriver sin søn som en dreng fuld af liv og kærlighed. "Intet gør mig mere stolt end at være far til ham og Ellen. At jeg aldrig kan give ham krammere og kys igen ødelægger mig indeni," fortsætter han i sit opslag.

TV 2's kommunikationsafdeling har meddelt over for Ekstra Bladet, at Hans Redder ikke har yderligere kommentarer.

Her på redaktionen sender vi de varmeste tanker til Hans Redder og hans familie i den svære tid.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig