TV 2 programmet ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ afslører: Her er deltagerne

Af: Liva H.

|

22/07/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Snart udkommer den sjette sæson af programmet.

Lige nu læser andre også

Her er de!
Snart udkommer den sjette sæson af “Kærlighed hvor kragerne vender”, og det har derfor været spændende at se, hvem der mon vil finde kærligheden denne gang. For det har nemlig været en hemmelighed hvem deltagerne var.

Altså, lige indtil nu.

På Instagram (se opslaget i bunden af artiklen) er det netop blevet afsløret, at hovedpersonerne i den sjette sæson af programmet, der foregår i det Vestjyske, omfatter fire single mænd, som alle drømmer om at finde kærligheden.

“Vi kan endelig løfte sløret for, hvem vores firejyske mænd er i sæson 6 af ‘Kærlighed hvor Kragerne vender’!😍
Mød Mads, Thomas M, Thomas G og Jonas! (venstre mod højre)” skriver profilen i billedteksten.

Når TV 2-programmet vises, vil seerne altså kunne møde Mads, Thomas M, Thomas G, og Jonas.

Mads
Mads er 30 år og arbejder som belysningskonsulent. Han er passioneret omkring madlavning, men mangler nogen at dele sin interesse med. Han håber på at finde en kærlig, livsglad og eventyrlysten kvinde at dele livet med.

Thomas M
Thomas M, 27 år, arbejder som kloakmester. Han tilbringer sin fritid med familien og på fodboldbanen, men ønsker at dele hverdagen med en sød og dejlig kvinde, som han kan bygge en lys fremtid og eventuelt stifte familie med.

Thomas G
26-årige Thomas G arbejder som bilsælger. Udover biler er han passioneret omkring cykling. Han drømmer om at finde en kvinde, der vil nyde at køre med i hans vintage Mazda og tage på hyggelige udflugter sammen.

Jonas
Jonas, 29 år og kurer, fremstår som en spøgefuld og kæk person, men har et blødt indre. Han søger en kvinde, som han kan dele sit liv med og som kan få ham til at le.

Se opslaget nedenfor:

Anbefalet til dig