TV 2-stjerne afslører: Far lagt på is

13/10/2022

Thea Andersen

Foto: Shutterstock
Stephanie Sigenza har stadig ingen kontakt med sin far.

Mest læste i dag

'Årgang 0'-Stephanie har stadig ikke set eller haft nogen form for kontakt med sin far, Christian Van Der Watt.

Det afslører hun over for Ekstra Bladet.

Efter TV 2-programmet - for to år siden - fortalte den unge kvinde, at hendes liv ikke altid har været rosenrødt. 

Det fortalte hun i bogen "Stephanie - fra Årgang 0 til Frihed". Her beskriver Stephanie Siguenza det kaos, som hun selv føler hun er vokset op i. En del af det kaos er kommet fra hendes far.

Især én episode har sat sig dybe spor. Det var da hendes far havde sagt ja til at passe på de penge, som Stephanie havde sparet op på sit fritidsjob. Da Stephanie ville hæve pengene som en hjælp, så hun kunne flytte sammen med sin kæreste, viste det sig, at der ikke stod 60.000 kroner på kontoen. I stedet stod der 536 kroner. 

Den unge kvinde konfronterede hendes far, men kunne ikke få hans forklaringer til at hænge sammen. Derfor valgte hun at anmelde ham til politiet. Senere fortrød hun dog, da politiet ville sende en vogn ud til faderens adresse. Hendes far har nemlig tidligere afsonet en straf for væbnet røveri, og Stephanie frygtede for konsekvenserne, hvis han igen skulle en tur bag tremmer. 

Udover denne episode fortæller hun, at kontakten mellem hende og hendes far er ikkeeksisterende. Og her - knap to år efter bogens udgivelse - er der altså stadig ingen kontakt mellem de to.

Men hun afviser dog ikke, at de genoptager kontakten engang i fremtiden, skriver Kendte.

Rigtig godt sted

På trods af det har hun det godt.

"Personligt har jeg det godt i mit liv. Jeg er et rigtig godt sted. Så der er ikke behov for det lige nu, siger Stephanie Sigenza, der tilbage i februar blev gift med sin Jeff.

Anbefalet til dig